fbpx

Training

Shitshifting

Next Level

 

Hey Held(in)!

Welkom bij deze gratis drie-delige videotraining Shitshifting Next Level. Deze minitraining is erop gericht om jou te helpen de baas te worden over je gedachten, want je gedachten bepalen je werkelijkheid. 

De leidraad van deze videotraining is de Shitshifter Sheet. Heb je deze nog niet gedownload? Doe dat dan hier:

Je vindt de video’s uit deze training hieronder. Je kunt de video’s lekker in je eigen tempo bekijken en altijd terugkijken als je daar behoefte aan hebt. 

Veel plezier en succes met het shiften van je shit! Op naar een leven met meer van wat je wél wilt in plaats van wat je niet wilt.

Liefs, Anouk

 

Video 1

 

Wat is er nou zo belangrijk aan het shiften van je “shit”?

Met je gedachten creëer je je werkelijkheid. Niet allen door de werking van de wet van aantrekking, maar vooral omdat je vanuit je gedachten bepaalde verwachtingen schept en vanuit die verwachtingen fysieke handelingen verricht. 

Alles ontstaat vanuit een gedachte. Het is aan jou wat je met die gedachten doet. Het is aan jou om te bepalen welke gedachten je voedt en daarmee momentum creëert. Alles begint bij het bewust worden van je gedachten.

Video 2

Jij bent de baas over je gedachten, níet andersom.

Stap 1: Signaleer je gevoel. En dat is misschien nog lastiger dan je denkt, omdat de kans groot is dat je gewend bent geraakt aan je niet-goed voelen. Maak contact met je lichaam en voel hoe je je echt voelt.

Stap 2: (H)erken de gedachte achter het gevoel. Iedere emotie wordt getriggerd door een gedachte. Welke gedachte veroorzaakt het gevoel dat je nu ervaart?

Stap 3: Verzin iets beters. De gedachte die je nare gevoel veroorzaken leiden je in de richting die je níet wil. Hoe zou je dán willen dat het is. Haal je aandacht af van datgene wat je niét wilt en ga op zoek naar een gedachte waar je wél blij van wordt.

Stap 4: Wat is er níet mis. In plaats van mee te gaan met de gedachten die je een negatief gevoel geven, kan je nu momentum gaan creeeren vanuit beter voelende gedachten. Wat is er niét mis, oftewel; waar ben je dankbaar voor?

Stap 5: Voel je beter. Zodra je de trein weer de goede kant op hebt rijden voel je je beter en hoe meer tijd en energie je hebt besteedt aan het bedenken wat er niet mis is, hoe makkelijk het voor je zal zijn om je goed te blijven voelen.

Maak hier een spel van. Pas dit zo vaak mogelijk toe, meteen zodra je merkt dat je je niet oké voelt. Het maakt je leven zo veel leuker!

Bekijk hier de IGTV aflevering over je goed voelen als doel op zich

Video 3

 Drie praktische tools om je shit te shiften

1. Hoe tof zou het zijn als…

2. Wat is het exact tegenovergestelde

3. Dankbaarheid

4. Op onderzoek uit

Wil je nog wat praktische hulp bij het shiften van jouw specifieke “shit”, of wil je meer weten over mij, de DeepDiveDagen of The Hero’s Journey?

Plan dan hier een GRATIS online inspiratiesessie in.

Dankjewel

voor het maken van de shift 

 

Lieve jij, dankjewel voor het kijken van deze driedelige shitshifting training. Ik hoop écht dat dit iets met je heeft gedaan. Ik hoop dat het je bewust heeft gemaakt van structurele gedachten en patronen die jou op dagelijkse basis in hun greep hebben, want alleen dán heb je de kracht en de macht om te gaan shiften en daadwerkelijk een mooier, liefdevoller en leuker leven voor jezelf te creëren.

Hoe tof zou het zijn om oude patronen en overtuigingen definitief achter je te laten, zodat je kunt gaan zweven. Zodat je kunt gaan doen wat je te doen hebt, zonder jezelf op weg daar naartoe keer op keer te saboteren.

 

‘We komen onszelf in het leven, keer op keer in duizenden vermommingen tegen’

~Carl Jung

 

Ontdek de mogelijkheden om samen met mij aan de slag te gaan met het shiften van je mindset, het ontdekken van je intrinsieke talenten en drijfveren, het tackelen van je onbewuste overtuigingen en het overwinnen van een gebrek aan zelfvertrouwen.

Ben jij klaar om aan écht aan de slag te gaan met de inside job?

Let’s do this!

Koffie?

 Heb je vragen over de praktische toepassing op jouw persoonlijke stuk? Wil je meer weten over mij of over mijn aanbod? Of wil je me simpelweg een beetje beter leren kennen?

 

Plan dan een GRATIS online inspiratiesessie in. We drinken (virtueel) een kopje koffie en ik vertel je alles wat je wilt weten.