fbpx

kies je avontuur

Reisgids

Dagjes uit

Hieronder vind je een overzicht van de geplande live workshops. Deze inspiratiedagen zijn los te boeken of als compleet pakket in The Hero’s Journey.

Zodra we het normale leven weer kunnen vervolgen zal ik de nieuwe planning zo snel mogelijk delen

Over de live workshops

In de live workshops combineren we kennisdeling en praktische toepassing van de universele wetten. We worden omringt door een eindeloos aantal universele wetten, wetten die op ons allemaal van toepassing zijn. Of deze wetten voor of tegen je werken is afhankelijk van je gedachten. Tijdens de Live Workshops leer ik je alles over deze wetten, passend bij de fase van The Hero’s Journey waar we op dat moment inzitten. Bewustzijn en praktische toepassing van deze wetten gaat je helpen meer uit jezelf en uit het leven te halen, waardoor je in staat bent om voor jezelf je mooiste leven te creeren. 

Meer over de workshops

Exclusieve DeepDiveDagen

Voor (toekomstige) avonturiers

 

De DeepDiveDagen staan in het teken van verdieping. Verdieping op jouw persoonlijke stuk. Welke angsten en overtuigingen staan je in de weg om een beter lever voor jezelf te creeren. Welke verlangens en drijfveren schreeuwen om tot uiting te worden gebracht en welke talenten en drijfveren mag je daarbij inzetten? Wat heb je nódig om meer uit jezelf en uit je leven te halen?

Deze DeepDiveDagen zijn onderdeel van The Hero’s Journey, maar ook los te boeken. Heb je behoefte aan een dag de diepte in om je bewust te worden van oude patronen en overtuigingen die je in hun greep houden en aan de slag te gaan met het doorbreken daarvan? Dan is deze dag voor jou!

Guided Tour

Met de Guided Tour neem ik je stap voor stap mee op je innerlijke heldenreis. We gaan de reis naar het leven waarvoor je geboren bent zorgvuldig plannen en voorbereiden. Samen met een mooie groep bondgenoten ga je het avontuur aan. Je gaat het pad in de richting van je mooiste leven bewandelen. Je gaat de obstakels overwinnen en je bestemming bereiken. En terwijl je dat doet geniet je van de reis. Van de prachtige verhalen van de andere avonturiers. Van het ontvouwen van de magie die op je pad komt als je je open stelt.

De Guided Tour is een totaalpakket van alle groepsworkshops van The Hero’s Journey plus vijf exclusieve 1:1 DeepDiveDagen.  Daarnaast krijg je toegang tot de exclusieve Faceboekgroep voor avonturiers van The Hero’s Journey en neem je gratis deel aan alle online workshops en masterclasses die onder de vlag van The Hero’s Journey gegeven worden. 

In dit pakket krijg je:

  • 6 maanden intensieve begeleiding op jouw persoonlijke heldenreis
  • 3x deelname aan live workshops
  • 6x exclusieve 1-op-1 DeepDiveDag
  • Wekelijkse start-up sessies
  • Wekelijks nieuwe opdrachten/reminders
  • Gratis deelname aan alle (betaalde) online workshops en masterclasses

Investering: 1997 euro

 

guided tour eenmalig

Nu slechts 1497 euro

guided tour maandbetaling

6 termijnen van 257 euro