fbpx

Ieder jaar opnieuw proberen we het weer. We bedenken goede voornemens voor het nieuwe jaar. Voornemens zoals “afvallen”, “stoppen met nagelbijten”, “minder op mijn telefoon” of “minder suiker eten”. Maar waarom is het nou zo lastig om die goede voornemens vol te houden? Jaren achter elkaar zette ik deze voornemens, om in het nieuwe jaar vol goede moed te starten, maar toch al snel het doel uit het oog te verliezen en terug te vallen in oude patronen. Inmiddels heb ik lange nagels, is mijn schermtijd minstens gehalveerd en gaat gezond eten me heel goed af. Wat is dan het verschil? Dat leg ik je uit in deze podcast aflevering.

In deze aflevering heb ik het over de live workshop ‘Koers bepalen voor 2020’ van 13 december aanstaande.

Het vervolg daarop; de live masterclass ‘Op koers blijven’. Wil je hier meer info over, laat hier je gegevens dan even achter 🙂

In februari starten we met het transformatieprogramma ‘The Hero’s Journey’. Ben jij als één van de avonturiers klaar om je levensverhaal te gaan herschrijven en je nieuwe verhaal te gaan béleven in 2020? Plan dan snel een gratis inspiratiesessie in!