fbpx

We kennen ze allemaal. Van die situaties die keer op keer op ons pad komen, maar dan steeds in een andere vorm. Different faces, different places, maar de essentie is hetzelfde. Ook bij mij was dat het geval, maar toen ik mijn levensdoel en de bijbehorende obstakels op het levenspad leerde kennen begreep ik ineens heel goed waarom die situaties steeds opnieuw terugkeren en welke lessen daarin verborgen zitten.

Omdat ik nu heel helder kan zien welke lessen bepaalde situaties me te leren hebben en ik de tools in handen heb om deze obstakels te overwinnen (lees: te doen wat gedaan moet worden om deze situatie te overwinnen), zie ik de obstakels niet meer als iets heel vervelends dat me overkomt, maar als een belangrijke vorm van spirituele training om uiteindelijk mijn hoogste goed te kunnen dienen. 

In deze aflevering vertel ik je wat het kennen van mijn levensdoel voor mij heeft betekent en hoe het me helpt om op dagelijkse basis keuzes te maken die in lijn zijn met wie ik werkelijk ben.

Daarover gesproken; op dinsdag 28 januari geef ik om 20:00 uur een Exclusieve online masterclass ‘Ontdek je levensmissie’ In deze masterclass gaan we aan de slag met het ontdekken van je intrinsieke drijfveren en verlangens, zodat jij je ware levensmissie kunt gaan léven.

Het kennen van je levensdoel door middel van een minireading van je levensdoelgetal gaat je enorm helpen om je verlangens en drijfveren sneller te herkennen, te accepteren en te respecteren zodat je van daaruit jouw persoonlijke levensmissie heel snel helder hebt. Daarom kan je de GRATIS Masterclass nu upgraden met een minireading van je levensdoelgetal voor maar 47 euro in plaats van 99 euro. Deze Upgrade is geldig tot zondag 26 januari. (Je komt vanzelf op de pagina van de upgrade wanneer je je hebt aangemeld voor de masterclass)

Ben jij benieuwd naar je volledige levensdoel en hindernissen op je levenspad? En wil je ook de praktische tips en tools om deze lessen te leren zodat je het maximale uit jezelf en uit je leven kunt halen? Tot en met 31 januari krijg je maarliefst 111 euro nieuwjaarskorting op een levensdoelreading met de kortingscode ‘happy2020’!