fbpx

Een innerlijke heldenreis

The Hero’s Journey

The Hero’s Journey is hét transformatieprogramma van 2020. In 2020 ga jij stap voor stap je levensverhaal herschrijven en je nieuwe verhaal beléven. Het programma is gericht op de Inside Job.  De innerlijke heldenreis naar het leven waarvoor je geboren bent, want echt geluk komt van binnenuit.

The Hero’s Journey is voor jou als je

je gevangen voelt in een leven waarin je niet écht gelukkig bent

constant achter de feiten aan rent en maar niet toe komt aan de dingen die je écht belangrijk vindt

het gevoel hebt dat je je tijd en misschien zelfs wel je leven aan het verdoen bent met voor jou onbelangrijke zaken

helemaal klaar bent met altijd maar haasten, stressen en zorgen maken

zo graag meer plezier en voldoening zou willen ervaren in het dagelijks leven

wilt kunnen gaan genieten van alles wat het leven je te bieden heeft

van waarde wilt zijn voor jezelf, je omgeving en de wereld

meer uit jezelf en uit je leven wilt halen

je levensmissie wilt léven!

MIJN MISSIE

Mijn levensmissie is om jou te inspireren, motiveren én aanzetten tot actie om het beste uit jezelf en uit het leven te halen.

Ik ben ervan overtuigd dat hoe meer mensen gaan doen waarvoor ze geboren zijn, hoe mooier, lichter en liefdevoller de wereld en het leven wordt. Niet alleen je eigen leven wordt er mooier en waardevoller van, door je eigen mooiste leven te leven inspireer je automatisch de mensen om je heen om hetzelfde te doen. Niemand heeft er iets aan als je blijft hangen in de ongelukkige situatie waarin je verkeerd. Vooral jijzelf niet. Ik wil je met The Hero’s Journey inspireren en ondersteunen om óók het beste uit jezelf te halen en het leven te creëren waarvoor je geboren bent. Om te worden wie je werkelijk bent en op jouw unieke manier een steentje bij te dragen aan de maatschappij en de wereld.

Het programma

Live Groepsworkshops

The Hero’s Journey bestaat uit een spannende combinatie van Live Groepsworkshops en intensieve 1:1 DeepDiveDagen. De live groepsworkshops zitten boordevol kennis, informatie en inspiratie op het gebied van mindset, universele wetten en persoonlijk leiderschap. Met de kennis die je tijdens deze live workshops opdoet ben jij in staat om zelf de regie terug te nemen en een beter leven voor jezelf te creëren. In de zomermaanden vullen we het programma aan met inspirerende kampvuuravonden, waarin we onze verhalen met elkaar delen en zo op onze eigen manier weer anderen inspireren. 

 

Exclusieve DeepDiveDagen

Aanvullend op de live groepsworkshop bestaat The Hero’s Journey uit exclusieve DeepDiveDagen, waarbij we de verdieping ingaan op jouw persoonlijke stuk. Tijdens deze waardevolle 1:1 live dagen leer je het geleerde praktisch toepassen, ga je aan de slag met het doorbreken van oude patronen en overtuigingen zodat je daadwerkelijk de stappen kunt gaan zetten in de richting van je mooiste leven. Deze fantastische dagen zorgen voor een boost in bewustwording, zelfvertrouwen en inzichten. Leer het verleden begrijpen, het heden helder zien en de toekomst verrijken. 

Maand 1: Je bestemming bepalen

We starten met het bepalen van de bestemming. Je hebt een helder beeld van wie je wilt zijn, wat je wilt beleven en wat je wilt bijdragen. Nu gaan we aan de hand van het schrijven van een krachtige Mission Statement de bestemming bepalen. Als je die helder hebt, heb je iets concreets om naar toe te werken.

Maand 2: Je route bepalen

Dan gaan we aan de slag met het bepalen van de route. Waar sta je nu ten opzichte van je doel. Welke obstakels staan je in de weg en wat heb je nodig om je doelen te bereiken. Het thema van de dag is eigenwaarde, we gaan ervoor zorgen dat er een einde komt aan zelf sabotage, zodat de obstakels op je route niet onnodig groter worden dan ze zijn. In deze periode gaan we de strategie bepalen om je bestemming te bereiken.

Maand 3 en 4: Pad bewandelen

Nu gaan we echt op pad. We gaan in beweging komen. Letterlijk en figuurlijk. Wie of wat zijn je bondgenoten en vijanden. Welke talenten kun je inzetten en welke overtuigingen en oude patronen moet je voor oppassen. Je gaat leren het manifestatieproces bewust in de praktijk te brengen. We gaan de strategie in de praktijk brengen en zo nodig bijschaven en aanscherpen.

Maand 5: Obstakels overwinnen

We gaan obstakels overwinnen en ons zelfvertrouwen een boost geven. Nu we een tijdje onderweg zijn weten we welke obstakels ons keer op keer afremmen. We gaan voor eens en voor altijd afrekenen met oude patronen en overtuigingen We gaan de confrontatie aan en ons nieuwe ik belijven. Het is tijd om het oude achter te laten en het nieuwe te omarmen. Wees de beste versie van jezelf. 

Maand 6: Bestemming bereiken

Deze reis komt tot een einde. We kijken terug naar de avonturen die je hebt beleefd en de lessen die je hebt geleerd. We genieten intens van de bestemming die we hebben bereikt. Waar sta je nu ten opzichte van je dromen en doelen die je aan het begin van het jaar hebt geformuleerd. We blikken terug op de reis en gaan voorzichtig vooruit kijken naar het volgende avontuur.

The Joy is in the Journey

Deze inspirerende live workshops zijn ook los te boeken. Hier vindt je een overzicht van de geplande live workshops. Boek een los ticket voor (één van) de workshops of profiteer van de zorgeloosheid van the Guided Tour. 

Naar de reisgids

Je hebt altijd een keuze!

Hoe hard je ook je best doet om te relativeren het verlangen naar verandering blijft groeien. Het avontuur trekt aan je, maar durf je ook te gaan? Hoe groot het verlangen ook is, het is verleidelijk om te blijven waar je bent. Het is dan niet het allermooiste leven, maar wel veilig en comfortabel…

Waar kies je voor? Kies je ervoor om te blijven hangen in het leven waarin je niet gelukkig bent of kies je ervoor om op zoek te gaan naar mogelijkheden? 

 

De verhalen van

andere avonturiers

Met praktische metaforen en herkenbare voorbeelden schetste Anouk voor mij een pad dat ik weliswaar wel al bewandelde, maar ze zette het licht voor me aan.  

Anouk is pragmatisch en realistisch, ze begrijpt de wet van aantrekkingskracht en heeft mij doen (her)beseffen dat wat ik denk, werkelijkheid wordt. Gedachten zijn krachten en deze moeten niet onderschat worden. Waar je aandacht aan schenkt, groeit.

Verlicht je levenspad, (her)ontdek je initiele levensdoel! Het is eigenlijk net als een luchtballon, door je te ontdoen van overbodige ballast vlieg je hoger en zie je je bestemming.

Jordi

Lieve Anouk,
Allereerst wil ik je bedanken voor het bij elkaar brengen van deze groep en voor wat je ons gegeven hebt. Vanaf minuut 1 voelde het veilig, chill, open en vertrouwd. Voor mij is dit weer een stap verder in de richting wat ik kan, wat ik wil en hoe ik dat vervolgens kan kanaliseren om het op MIJN manier neer te gaan zetten. Ik ben heel blij en dankbaar dat jij daar onderdeel van bent geweest, omdat dit me nu al veel helderheid brengt. Mijn feedback is alleen maar positief, want ik zou niks aan de workshop veranderen zoals hij nu was. Er was geen druk, geen gevoel van tijd, ik heb gekregen wat je omschreef en wat ik wilde; die stip op de horizon. Daarnaast heb ik nog veel meer gekregen aan inzicht in mijzelf. Ik ken je nog niet lang, maar zo voelt het niet ? Ik vind daarom dat ik de workshop ‘echt Anouk’, kortom authentiek mag noemen, want zo kwam het op mij over. Je stond niet als een ‘sage on stage’ die de weg wees, maar juist als een mede puzzelaar in de griep die ons de puzzelstukjes van onze eigen puzzel helpt ontdekken. Nogmaals heel erg bedankt en ik hoop dat je nog veel meer mensen zo mag inspireren en aanwakkeren

Kevin

In juli heb ik bij Anouk de worskhop “verlicht je levenspad” gevolgd. Ik was totaal de weg kwijt. Ik kom uit een burn-out/depressie. Daarna volgde een scheiding van de man waarmee ik 14 jaar ben samen geweest. Tijdens mijn depressie heb ik mij heel vaak afgevraagd wat mijn levenspad was. Ik vond dat ik faalde als echtgenote maar zeker als moeder. Ik wilde altijd heel graag en vroeg moeder worden van minstens twee kinderen, kun je nagaan hoe je je voelt wanneer je totaal denkt te falen in het moederschap. Mede door de opdrachten van Anouk tijdens de workshop en het maken van een moodboard ben ik gaan beseffen dat ik het moederschap voor mezelf heel anders in moest gaan richten. Ik was veel te gefocust op het materialistische, de kinderen continu  maar moeten vermaken met leuke dingen. Ik ben nu veel meer mijn hart aan het volgen. Ik besef nu hoe waardevol de tijd met mijn drie dochters zijn. Dat ze veel meer hebben aan een moeder die naar ze luistert en oprechte aandacht geeft dan een moeder die iets voor ze koopt. Een moeder die zich in hen kan verplaatsen en begripvol is. Perfect ouderschap is er niet. Maar ik streef wel naar een relaxt ouderschap zonder gestresste moeder en met de ruimte voor de meiden om zichzelf te kunnen ontwikkelen. En dankzij de handvatten van Anouk ben ik mij daar nu op een positieve manier enorm in aan het ontwikkelen. De heftigheid van de scheiding waar ik in zit houdt nog een hoop geluk tegen. Maar dankzij de workshop en de deelnemers weet ik dat mij een fantastische toekomst te wachten staat met een mooie plek voor mij en mijn meiden.

Kirsten

Durf jij het avontuur aan?

Yes, I am ready!

Voor wie is het?

9

Voor mannen en vrouwen die niet écht gelukkig zijn en voelen dat er iets niet klopt in hun leven.

9

Voor mannen en vrouwen die het verlangen naar verandering echt voelen.

9

Voor mensen die het gevoel hebben doelloos rondjes te rennen in het leven en op zoek zijn naar een bepaalde bestemming.

9

Voor mensen die bereid zijn serieus aan de bak te gaan met hun mindset. Voor mensen die echt wíllen veranderen.

9

Voor mensen die op zoek zijn naar een leven met meer rust, plezier en voldoening.

9

Voor mensen die een leven willen leven dat écht de moeite waard is!

Wat levert het op?

9

Meer inzicht in onbewuste drijfveren en talenten

9

Een groter gevoel van regie; je hebt zélf de touwtjes in handen van je eigen leven

9

Inzicht in je levensmissie, je purpose; wat is het dat je hier te doen hebt in dit leven?

9

Inzicht in de obstakels op je levenspad; welke hindernissen heb je te overwinnen om jezelf te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf?

9

Een leven met meer rust en plezier in het hier en nu

9

Een gevoel van richting; je kunt voelen dat je onderweg bent naar een hoger doel

9

Je leeft met meer voldoening; je kunt voelen dat je van waarde bent

9

Je leeft een leven die de moeite waard is je bed voor uit te komen

9

Je werkt toe naar het leven waarvoor je geboren bent

Reisgids

 

Omdat ik het iedereen gun om het beste uit zichzelf en uit het leven te halen, biedt ik naast het complete programma van The Hero’s Journey, de mogelijkheid om losse tickets te boeken. Zie het als een dagje uit. Je weet dat er iets MOET veranderen en je weet ook dat JIJ degene bent die dat moet doen. Een heel programma volgen zie je (nog) niet zitten, maar je wilt wel aan de slag.

Zowel de live workshops als de exclusieve DeepDiveDagen zijn los te boeken. We gaan één dag met elkaar aan de slag en van daaruit zien we wel weer verder. Mijn ervaring is dat het altijd naar meer smaakt en terug gaan naar je oude leven, naar de gewone wereld is geen optie meer!

 

Ontdek hier de mogelijkheden voor een dagje uit

De Guided Tour is het volledige programma van The Hero’s Journey. Je profiteert van veel (financieel) voordeel en een belangrijk stuk zorgeloosheid. Met het complete programma weet je zeker dat je geen stappen overslaat of je toch ongemerkt weer verzandt raakt in oude gewoonten en patronen. Het geheim zit hem in herhaling. Bewustzijn. Bij de les blijven. De enige zekere manier om dat te doen is om hier met commitment voor een langere tijd mee aan de slag te gaan. Alleen dan geef je jezelf de kans om je leven écht te veranderen.

 

Naar de Guided Tour

Anouk brengt aan het licht wat je als kind hebt ontdekt en ontwikkeld, maar onder andere door maatschappelijke verwachtingen, de tijd en ‘peer pressure’ bent vergeten of nu als onmogelijk acht. Ze laat je de deur zien, de deur naar je droomleven. Door gebruik te maken van onconventionele technieken, zoals geboortegetallen en visualisatie, zet ze een raamwerk uiteen waar je mee aan de slag kan, stapsgewijs. En dit vormt uiteindelijk de sleutel om ‘de deur’ te openen.

Met praktische metaforen en herkenbare voorbeelden schetste Anouk voor mij een pad dat ik weliswaar wel al bewandelde, maar ze zette het licht voor me aan. En wat bleek, ik was behoorlijk verdwaald. Het klinkt misschien als een open deur, maar met de dagelijkse verplichtingen en ruis die de samenleving met zich meebrengt, is het moeilijk je eigen pad te blijven bewandelen en niet op een dwaalspoor te belanden door de constante bemoeienis (adviezen en meningen) van vrienden of familie, hoewel vaak goed bedoeld. Laat staan de geraffineerde prikkels van de mainstream media (TV, nieuws, kranten, Facebook).


Op basis van gesprekken en opdrachten maakte ze voor mij een blauwdruk van mijn droomleven. Door scherpe vragen te beantwoorden kwam ik tot de conclusie dat wat ik dacht te willen, niet was wat ik echt wilde, althans, niet in die volgorde. Sterker nog, dat wat ik dacht te willen belemmerde mij op mijn pad naar voldoening. En juist na die voldoening volgen mijn wensen als vanzelfsprekend, omdat je ze dan aantrekt als een magneet. Een besef, een bewustwording, daarvoor heeft ze gezorgd. En dat was nodig.

Jordi

Ready to jump?

HELL YES!!

Twijfel je nog?

Plan dan een GRATIS inspiratiesessie in. Tijdens de inspiratiesessie kunnen we checken of wij een match zijn. Daarnaast geef ik je een persoonlijke boodschap, tips en tools om je éigen keuze te maken.

 

ps. Voel je het programma wel, maar zie je de groepsdagen niet zitten? Plan dan ook even een inspiratiesessie in zodat we de mogelijkheden voor een volledig één op één traject kunnen bespreken.