fbpx

transformatie

programma

The Hero’s Journey

Herken je dit?

Het gewone alledaagse leven is veilig en comfortabel, maar het is niet echt vrij. Je weet wat je hebt en eigenlijk heb je niet echt te klagen, maar toch klopt het niet… Je bent niet écht gelukkig. Je voelt je opgeslokt door het dagelijks leven en komt maar niet toe aan datgene waar je echt blij en gelukkig van wordt. Je zou zo graag meer plezier en voldoening uit het leven willen halen, maar hoe dan…?

Je hebt altijd een keuze!

Hoe hard je ook je best doet om te relativeren het verlangen naar verandering blijft groeien. Het avontuur trekt aan je, maar durf je ook te gaan? Hoe groot het verlangen ook is, het is verleidelijk om te blijven waar je bent. Het is dan niet het allermooiste leven, maar wel veilig en comfortabel…

Waar kies je voor? Kies je ervoor om te blijven hangen in het leven waarin je niet gelukkig bent of kies je ervoor om op zoek te gaan naar mogelijkheden? 

 

The Hero’s Journey

The Hero’s Journey is hét transformatieprogramma van 2020. In zes maanden tijd ga je jij levensverhaal herschrijven en je nieuwe verhaal béleven. Het programma is gericht op de Inside Job. De innerlijke heldenreis naar het leven waarvoor je geboren bent, want echt geluk komt van binnenuit. 

In the Hero’s Journey ga je:

Je ware verlangens en drijfveren ontdekken

Je gaat beter begrijpen waarom je denkt wat je denkt en doet wat je doet. Je ontwikkelt een heel helder beeld van wie je wilt zijn en hoe je je wilt voelen, waardoor je op dagelijkse basis keuzes kunt gaan maken die in lijn zijn met wie je werkelijk bent. 

Handen en voeten geven aan je grootste dromen

Je gaat je dromen en verlangens serieus nemen en ze gebruiken als guideline voor het ontdekken van je purpose. 

Je bestemming bepalen

Als je hebt ontdekt wat je wil béleven, dan kan je een stip op de horizon gaan zetten zodat je weet in welke richting je mag gaan bewegen.

De route bepalen

Wanneer je weet waar je heen wilt kan je de route gaan bepalen. Welke stappen mag je gaan zetten om daar te kunnen komen. Je gaat de obstakels die je in de weg staan van je eindbestemming in kaart brengen zodat je goed voorbereid op pad kunt.

Een gameplan maken

Je weet welke hindernissen je kunt verwachten op weg naar je bestemming, dus nu is een goed moment om een gameplan te maken. Welke uitrusting heb je nodig om de uitdagingen aan te gaan?

Het avontuur aan!

Samen met een mooie groep bondgenoten ga je het avontuur aan. Je gaat het pad in de richting van je mooiste leven bewandelen. Je gaat de obstakels overwinnen en je bestemming bereiken. En terwijl je dat doet geniet je van de reis. Van de prachtige verhalen van de andere avonturiers. Van het ontvouwen van de magie die op je pad komt als je je open stelt.

The joy is in the journey

Ready to jump!

Anouk brengt aan het licht wat je als kind hebt ontdekt en ontwikkeld, maar onder andere door maatschappelijke verwachtingen, de tijd en ‘peer pressure’ bent vergeten of nu als onmogelijk acht. Ze laat je de deur zien, de deur naar je droomleven. Door gebruik te maken van onconventionele technieken, zoals geboortegetallen en visualisatie, zet ze een raamwerk uiteen waar je mee aan de slag kan, stapsgewijs. En dit vormt uiteindelijk de sleutel om ‘de deur’ te openen.

Met praktische metaforen en herkenbare voorbeelden schetste Anouk voor mij een pad dat ik weliswaar wel al bewandelde, maar ze zette het licht voor me aan. En wat bleek, ik was behoorlijk verdwaald. Het klinkt misschien als een open deur, maar met de dagelijkse verplichtingen en ruis die de samenleving met zich meebrengt, is het moeilijk je eigen pad te blijven bewandelen en niet op een dwaalspoor te belanden door de constante bemoeienis (adviezen en meningen) van vrienden of familie, hoewel vaak goed bedoeld. Laat staan de geraffineerde prikkels van de mainstream media (TV, nieuws, kranten, Facebook).


Op basis van gesprekken en opdrachten maakte ze voor mij een blauwdruk van mijn droomleven. Door scherpe vragen te beantwoorden kwam ik tot de conclusie dat wat ik dacht te willen, niet was wat ik echt wilde, althans, niet in die volgorde. Sterker nog, dat wat ik dacht te willen belemmerde mij op mijn pad naar voldoening. En juist na die voldoening volgen mijn wensen als vanzelfsprekend, omdat je ze dan aantrekt als een magneet. Een besef, een bewustwording, daarvoor heeft ze gezorgd. En dat was nodig.

Jordi

Voor wie is het?

9

Voor mannen en vrouwen die het verlangen naar verandering echt voelen.

9

Voor mensen die voelen dat ze meer uit zichzelf en uit het leven willen halen.

9

Voor mensen die het gevoel hebben doelloos rondjes te rennen in het leven en op zoek zijn naar een bepaalde bestemming.

9

Voor mensen die bereid zijn serieus aan de bak te gaan met hun mindset. Voor mensen die echt wíllen veranderen.

9

Voor mensen die op zoek zijn naar een leven met meer rust, plezier en voldoening.

9

Voor mensen die een leven willen leven dat écht de moeite waard is!

Wat levert het op?

9

Meer inzicht in onbewuste drijfveren en talenten

9

Een groter gevoel van regie; je hebt zélf de touwtjes in handen van je eigen leven

9

Inzicht in je levensmissie, je purpose; wat is het dat je hier te doen hebt in dit leven?

9

Inzicht in de obstakels op je levenspad; welke hindernissen heb je te overwinnen om jezelf te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf?

9

Een leven met meer rust en plezier in het hier en nu

9

Een gevoel van richting; je kunt voelen dat je onderweg bent naar een hoger doel

9

Je leeft met meer voldoening; je kunt voelen dat je van waarde bent

9

Je leeft een leven die de moeite waard is je bed voor uit te komen

9

Je werkt toe naar het leven waarvoor je geboren bent

Durf jij het avontuur aan?

Yes, I am ready!

Exclusieve inspiratiedag

Voor (toekomstige) avonturiers

 

The Hero’s Journey start op 1 februari 2020 met de eerste Live dag, maar voor de pioniers start dit avontuur al op zondag 12 januari met de Exclusieve Inspiratiedag. Wanneer jij JA zegt tegen de oproep tot avontuur krijg je een ticket voor de inspiratiedag helemaal cadeau!

Deze inspiratiedag is een voorproefje van het avontuur en staat in het teken van het creëren van een succesmindset, een introductie in de universele wetten en in het bijzonder the law of attraction en we gaan aan de slag met goede voornemens 2.0. Voornemens die zo oprecht, krachtig en authentiek zijn dat je niet anders kán dan ze waarmaken.

Alles even op een rij…

Twijfel je nog?

Plan dan een GRATIS inspiratiesessie in. Tijdens de inspiratiesessie kunnen we checken of wij een match zijn. Daarnaast geef ik je een persoonlijke boodschap, tips en tools om je éigen keuze te maken.

 

ps. Voel je het programma wel, maar zie je een groepstraject niet zitten? Plan dan ook even een inspiratiesessie in zodat we de mogelijkheden voor een één op één traject kunnen bespreken.