fbpx

Online workshops

Ontdek je eigenwaarde

On demand

Een gebrek aan eigenwaarde is de belangrijkste aanstichter van onze grootste belemmerende overtuigingen. De overtuigingen die ervoor zorgen dat je niet doet wat je werkelijk te doen hebt. Overtuigingen die je vast houden op een plek waar je eigenlijk helemaal niet wilt zijn. Die ervoor zorgen dat je jezelf keer op keer wegcijfert ten behoeve van “the greater good”. Overtuigingen die ervoor zorgen dat je nooit genoeg geld lijkt te hebben en je niet durft te kiezen voor datgene dat je écht gelukkig maakt.

Tijdens deze Masterclass ga je ontdekken hoe het gesteld is met jouw eigenwaarde. Wat vind jij jezelf waard? Waar komt het gebrek aan eigenwaarde vandaan en hoe kan je ervoor zorgen dat je jezelf kunt gaan waarderen voor wat je écht waard bent, zodat je kunt gaan toelaten wat je toekomt. Want het is niet zo zeer dat je krijgt wat je toekomt, maar je krijgt wat je toelaat. Als jij het jezelf niet waard vindt om te krijgen wat je toekomt, zul je het nooit ontvangen.

Oh Anouk, je kan als geen ander mij aan denken zetten of durven te zeggen van wat ik nou daadwerkelijk wil. Nu ik weer een masterclass van je heb gevolgd (en samen met de vorige) beginnen de puzzelstukjes in elkaar te komen. Ik durf het en ik ga het doen: mijn eigen pad belopen. Ik ga de avontuur aan. En jij begeleidt daar zo goed in. Ik vond de eerste masterclass al geweldig, maar na deze beluisterd te hebben, snap ik er nog meer van (heel raar maar ik kan het gevoel niet echt verwoorden).

Alles was duidelijk. Het was leuk om ook jou naast de informatie die je gaf te zien.

De betekenis van mijn levensdoelgetal. Je zei in de vorige masterclass dat de puzzelstukjes op hun plek zouden vallen (en toen begreep ik het niet zo), nu (tijdens de masterclass van vandaag) benadrukte je het weer: hoe belangrijk je levensdoelgetal was. En nu pas valt bij mij het kwartje….de puzzelstukjes gaan in elkaar vallen. I get it! (geweldig gevoel)

Door het nu een 2de keer te horen (veel kwam ook al aan bod in je eerste masterclass die ik heb gevolgd) begin ik het een beetje te begrijpen en ik durf mij open te stellen en echt mij de vragen te stellen die je opnoemde. Dankjewel voor deze (weer) geweldige masterclass. Je helpt letterlijk om mijn ”third eye” te openen en je helpt me om mezelf weer te vinden en durven zijn (na jarenlang te hebben onderdrukt)

Annet

“Het is een prachtige en superwaardevolle masterclass. Je geeft de ruimte en biedt de veiligheid en de tools om aan de slag te gaan om de poten onder je belemmerende overtuigingen weg te zagen. Stukje voor stukje brokkelt de tafel af en bouwen we tegelijkertijd aan een nieuwe. Het samen aanpakken geeft het gevoel van een handreiking en dat je het niet helemaal alleen hoeft te doen. Deze anderhalf uur is de basis voor mijn nieuwe leven! Iedereen die geen last meer wil hebben van zijn/haar eigen zelfsabotage zou deze masterclass moeten volgen! Na die tijd weet je namelijk precies hoe je deze allemaal zelf kunt gaan tackelen.”

Marjon

Wanneer jij er klaar voor bent om meer uit jezelf en uit het leven te halen, dan is deze Masterclass een Must-Attend! Want iedere manifestatie, hoe groot of klein ook, valt of staat met jouw gevoel van eigenwaarde. En geloof me; JE BENT HET WAARD!

Ontdek de oorsprong van je belangrijkste overtuigingen en maak een einde aan zelfsabotage.

Je moet het jezelf gunnen!

Voor slechts 17 euro ontdek je hoe het gesteld is met jouw eigenwaarde én ontvang je de tools om deze te uplevelen, zodat je veel meer kunt ontvangen.
Naar de Masterclass

Inspiratiemail

Niets meer missen?