fbpx

overzicht

Online workshops

Upcoming events

Ik geef regelmatig online workshop en masterclasses. Mijn intentie met de workshops en masterclasses is om bewustwording te creëren over het feit dat jíj de regie hebt over je leven. Naast bewustwording geef ik praktische tips en opdrachten om het leven stap voor stap meer naar je eigen hand te gaan zetten, zodat je uiteindelijk in staat zult zijn om het leven te creëren waarvoor je geboren bent.

Hoeveel ben jij waard?

On demand

Een gebrek aan eigenwaarde is de belangrijkste aanstichter van onze grootste belemmerende overtuigingen. De overtuigingen die ervoor zorgen dat je niet doet wat je werkelijk te doen hebt. Overtuigingen die je vast houden op een plek waar je eigenlijk helemaal niet wilt zijn. Die ervoor zorgen dat je jezelf keer op keer wegcijfert ten behoeve van “the greater good”. Overtuigingen die ervoor zorgen dat je nooit genoeg geld lijkt te hebben en je niet durft te kiezen voor datgene dat je écht gelukkig maakt.

Tijdens deze Masterclass ga je ontdekken hoe het gesteld is met jouw eigenwaarde. Wat vind jij jezelf waard? Waar komt het gebrek aan eigenwaarde vandaan en hoe kan je ervoor zorgen dat je jezelf kunt gaan waarderen voor wat je écht waard bent, zodat je kunt gaan toelaten wat je toekomt. Want het is niet zo zeer dat je krijgt wat je toekomt, maar je krijgt wat je toelaat. Als jij het jezelf niet waard vindt om te krijgen wat je toekomt, zul je het nooit ontvangen.

Wanneer jij er klaar voor bent om meer uit jezelf en uit het leven te halen, dan is deze Masterclass een Must-Attend! Want iedere manifestatie, hoe groot of klein ook, valt of staat met jouw gevoel van eigenwaarde. En geloof me; JE BENT HET WAARD!

De bijdrage voor deelname aan deze Masterclass bedraagt 17 euro

Van Lijder naar Leider

Donderdag 5 maart 10:00 uur

Lange tijd voelde ik me gevangen in mijn eigen leven. Ik voelde me slachtoffer van de omstandigheden. Tot het moment dat ik in aanraking kwam met de universele wijsheid én deze leerde toepassen. Ik nam de regie terug en creëerde mijn eigen leven. Een leven vol rust, ontspanning, plezier en voldoening. 

In deze online workshop, van Lijder naar Leider, neem ik je mee in mijn persoonlijke verhaal en deel ik de belangrijkste universele wetten met je die mijn leven hebben veranderd. 

Na afloop van deze workshop kan je weer voelen dat jíj de regie hebt over je eigen leven en heb je praktische tools in handen om dat leiderschap terug te pakken.

Jij bent de creator van je eigen leven, neem die rol serieus!

 

Start je éigen heldenreis

Donderdag 19 maart 10:00 uur

Start je éigen heldenreis. Je voelt dat er iets niet klopt. Je bent niet écht gelukkig, maar durft geen stappen te ondernemen om er iets beters van te maken. In deze online workshop neem ik je mee in de 9 stappen van de innerlijke heldenreis. De heldenreis naar het leven waarvoor je geboren bent. 

In deze workshop ga je ontdekken waarom je leven niet is hoe je zou willen dat het is en je krijgt een beter beeld van het leven waarnaar je verlangt. Je gaat ontdekken wat je nodig hebt om wél die stappen te gaan zetten in de richting van een leven met meer rust, plezier en voldoening.

Jij bent de held in je eigen levensverhaal!

 

Inspiratiemail

Niets meer missen?