fbpx

Online workshop

Start je éigen heldenreis

Luister naar het fluisteren

Ik geloof dat we allemaal op aarde zijn met een bepaalde reden, met een doel, een purpose. Ik geloof dat we hier zijn om te groeien en te ontwikkelen. Om het maximale uit onszelf en uit het leven te halen.

We hebben allemaal een natuurlijke behoefte aan richting en zingeving. Ons onderbewuste weet waarvoor we hier op aarde zijn en doet er alles aan om ons met subtiele signalen de juiste richting van het levensdoel te wijzen. Wanneer we de richtingaanwijzers blijven negeren komt het onderbewuste met steeds minder subtiele signalen; ziekte, onrust en ontevredenheid zijn tekenen van frustratie van je onderbewuste die erom schreeuwt je potentieel tot uitdrukking te brengen.

Voel jij je

=

gevangen in een leven waarin je niet écht gelukkig bent?

=

alsof je je leven aan het verdoen bent met onbelangrijke zaken?

=

gestresst en bezorgd? Loop je altijd achter de feiten aan?

=

alsof je maar rondjes blijft rennen op de zelfde plek zonder ergens te komen?

=

slachtoffer van het leven?

=

tot meer in staat dan nu tot uitdrukking komt?

Een verlangen is een onbenut potentieel dat tot uitdrukking wil worden gebracht

Online workshop

De online workshop ‘start je eigen heldenreis’ is erop gericht om te ontdekken wat het leven voor jou in petto heeft. We gaan het ware potentieel achter je verlangens blootleggen en nog belangrijker in deze fase; we gaan ontdekken waarom je leven nu nog niet is zoals je zou willen dat het is.

 

Wat kan je verwachten?

 

5

Een interactieve online workshop waarbij we naar binnen gaan kijken naar wat er nu níet klopt in je leven

5

Aan de hand van het levenswiel gaan we de balans opmaken van je huidige leven. We gaan analyseren wat datgene is waardoor jij nu niet ultiem gelukkig bent.

5

We gaan je verlangens naar boven halen en vorm geven. We gaan kijken hoe je zou wíllen dat het was. Wie wil je zijn? Hoe wil je je voelen?

5

We gaan onderzoeken welke belangrijkste overtuigingen je ervan weerhouden om het leven te leven waar je naar verlangt.

5

Wat heb je nodig om die blokkades te doorbreken? Wat zijn de belangrijkste sleutels om jezelf uit die mentale gevangenschap te bevrijden?

Be there!

Inspiratiemail

Niets meer missen?