fbpx

een innerlijke heldenreis

 

Live Workshop

Praktische toepassing van de universele wijsheid

Mijn live workshops staan in het teken van praktische toepassing van de universele wijsheid. We worden omringt door universele wetten. De wet van aantrekking is wellicht de bekendste, maar ook de wet van polariteit, de wet van intentie en wens, de wet van actie, de wet van keuzes en nog vele andere wetten zijn iedere dag op ons van toepassing. Deze wetten werken, altijd. Of ze vóór of tegen je werken hangt af van je vibratie. Je overtuigingen, gedachten en de woorden die je kiest bepalen je vibratie. Wanneer je je bewust bent van deze universele wetten en ze praktisch kunt toepassen ben je in staat om deze wetten bewust vóór je te laten werken en het leven voor jezelf te creëren waarvoor je geboren bent. Een leven vol rust, liefde, plezier en voldoening. 

 

Mijn missie

Mijn missie is om jou te inspireren, motiveren én aan te zetten tot actie om meer uit jezelf en uit het leven te halen. Bewustwording en praktische toepassing van de universele wetten is daarbij onmisbaar. Tijdens de Live Workshops deel ik mijn kennis over en liefde voor deze universele wetten en leer je ze zelf in het dagelijks leven toepassen.

Een verlangen is een onbenut potentieel dat tot uitdrukking wenst te worden gebracht

Praktische info:

Duur: 6 uur

Locatie: ntb

Inclusief alle benodigde materialen, een werkboek, hapjes, drankjes en lunch of diner afhankelijk van het tijdstip

Investering: 197 euro

 

Programma

Workshops

Introductie van de wet van de universele wetten passend bij deze fase van the Hero's Journey

(herhaling van) de basis van het manifestatieproces

Creatieve oefeningen en opdrachten om de universele wijsheid praktisch toe te passen op een manier die bij jou past

Inzicht in je belangrijkste talenten en drijfveren

Inzicht in de belangrijkste hindernissen op weg naar je gewenste bestemming

Plan van aanpak voor toepassing van het geleerde in het dagelijks leven

Tips en tools om de baas over je mindset te worden en bewust te gaan creëren

De verhalen van

andere avonturiers

Met praktische metaforen en herkenbare voorbeelden schetste Anouk voor mij een pad dat ik weliswaar wel al bewandelde, maar ze zette het licht voor me aan.  

Anouk is pragmatisch en realistisch, ze begrijpt de wet van aantrekkingskracht en heeft mij doen (her)beseffen dat wat ik denk, werkelijkheid wordt. Gedachten zijn krachten en deze moeten niet onderschat worden. Waar je aandacht aan schenkt, groeit.

Verlicht je levenspad, (her)ontdek je initiele levensdoel! Het is eigenlijk net als een luchtballon, door je te ontdoen van overbodige ballast vlieg je hoger en zie je je bestemming.

Jordi

Lieve Anouk,
Allereerst wil ik je bedanken voor het bij elkaar brengen van deze groep en voor wat je ons gegeven hebt. Vanaf minuut 1 voelde het veilig, chill, open en vertrouwd. Voor mij is dit weer een stap verder in de richting wat ik kan, wat ik wil en hoe ik dat vervolgens kan kanaliseren om het op MIJN manier neer te gaan zetten. Ik ben heel blij en dankbaar dat jij daar onderdeel van bent geweest, omdat dit me nu al veel helderheid brengt. Mijn feedback is alleen maar positief, want ik zou niks aan de workshop veranderen zoals hij nu was. Er was geen druk, geen gevoel van tijd, ik heb gekregen wat je omschreef en wat ik wilde; die stip op de horizon. Daarnaast heb ik nog veel meer gekregen aan inzicht in mijzelf. Ik ken je nog niet lang, maar zo voelt het niet ? Ik vind daarom dat ik de workshop ‘echt Anouk’, kortom authentiek mag noemen, want zo kwam het op mij over. Je stond niet als een ‘sage on stage’ die de weg wees, maar juist als een mede puzzelaar in de griep die ons de puzzelstukjes van onze eigen puzzel helpt ontdekken. Nogmaals heel erg bedankt en ik hoop dat je nog veel meer mensen zo mag inspireren en aanwakkeren

Kevin

In juli heb ik bij Anouk de worskhop “verlicht je levenspad” gevolgd. Ik was totaal de weg kwijt. Ik kom uit een burn-out/depressie. Daarna volgde een scheiding van de man waarmee ik 14 jaar ben samen geweest. Tijdens mijn depressie heb ik mij heel vaak afgevraagd wat mijn levenspad was. Ik vond dat ik faalde als echtgenote maar zeker als moeder. Ik wilde altijd heel graag en vroeg moeder worden van minstens twee kinderen, kun je nagaan hoe je je voelt wanneer je totaal denkt te falen in het moederschap. Mede door de opdrachten van Anouk tijdens de workshop en het maken van een moodboard ben ik gaan beseffen dat ik het moederschap voor mezelf heel anders in moest gaan richten. Ik was veel te gefocust op het materialistische, de kinderen continu  maar moeten vermaken met leuke dingen. Ik ben nu veel meer mijn hart aan het volgen. Ik besef nu hoe waardevol de tijd met mijn drie dochters zijn. Dat ze veel meer hebben aan een moeder die naar ze luistert en oprechte aandacht geeft dan een moeder die iets voor ze koopt. Een moeder die zich in hen kan verplaatsen en begripvol is. Perfect ouderschap is er niet. Maar ik streef wel naar een relaxt ouderschap zonder gestresste moeder en met de ruimte voor de meiden om zichzelf te kunnen ontwikkelen. En dankzij de handvatten van Anouk ben ik mij daar nu op een positieve manier enorm in aan het ontwikkelen. De heftigheid van de scheiding waar ik in zit houdt nog een hoop geluk tegen. Maar dankzij de workshop en de deelnemers weet ik dat mij een fantastische toekomst te wachten staat met een mooie plek voor mij en mijn meiden.

Kirsten

De volgende workshop start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Twijfel je nog?

Deze workshop is voor jou als je:

=

Je gevangen voelt in het systeem

=

Verlangt naar meer rust, vrijheid en voldoening in het leven

=

Los wil breken uit de dagelijkse sleur

=

Op zoek bent naar meer richting in het leven

=

Het gevoel hebt dat je meer uit jezelf en uit het leven wil halen

=

Bereidt bent om het oude los te laten en open staat voor nieuwe mogelijkheden

=

Klaar bent om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven

=

Je levensmissie wil léven

Durf jij het avontuur aan?

Let’s Get Started