fbpx

een innerlijke heldenreis

 

Live Workshop

Welkom held(in)!

De gewone wereld. Het gewone alledaagse leven. Het is veilig, maar niet vrij. Het is bekend en comfortabel. Je weet wat je hebt en je hebt eigenlijk niet echt te klagen, maar toch ben je niet écht gelukkig. Je voelt je opgesloten, terwijl je zo veel meer zou willen ontdekken. Je zou zo graag willen zien en ervaren hoe het leven buiten de gewone wereld is. Is dit het? Is dit alles wat er uit het leven te halen valt? Of is er meer?

Your comfortzone is a beautiful place,

but nothing ever grows there

Je hebt altijd een keuze

De onrust wordt groter en groter. Hoe hard je ook je best doet om te relativeren, het verlangen naar verandering blijft groeien. Je zult een keuze moeten maken. Hoe groot het verlangen ook is, het is verleidelijk om te blijven waar je bent. Het is dan niet het allermooiste leven, maar het is wel veilig en comfortabel. Overtuigingen van jezelf en je omgeving houden je aan het twijfelen. Je wil zó graag! Het avontuur trekt aan je, maar durf je ook te gaan?

The big question is wether you are going to say a big hearty Yes to your adventure?

Wat een fijne zondagmiddag wat het 21 juli. Je eerste workshop “verlicht je levenspad’. Dat het de eerste was, was niet veel van te merken. Het verhaal dat je wil vertellen stroomt zo uit je, met een fijne energie. Spullen netjes voor elkaar. Leuke locatie, jammer van het achtergrondgeluid dat doordringt. Wat de workshop mij gebracht heeft:

Een positief gevoel bij het idee dat ik cirkels draai in mijn leven. In plaats van ‘daar ga ik weer, ik was hier toch klaar mee’ het besef; ‘deze les heb ik nog niet geleerd, hoe of wat is er nodig om de kuil deze keer wel te dichten?’.

Via het moodboard beeld en een duidelijk gevoel bij wat mijn onderbewuste fluistert. Heb hem opgehangen bij de keukentafel. Er naar kijken helpt me om te onthouden dat ik verandering wil.

Yvonne

 

Start je eigen

heldenreis

 

Richting bepalen

Ieder moment van de dag kun je een nieuwe keuze maken. Een keuze die je dichter bij je bestemming brengt of er juist verder vandaan. Het grootste probleem is dat de meeste van ons niet eens weten wat onze bestemming is. We ondergaan het leven zoals het komt. We hebben geen idee waar we zijn, waar we heen willen of hoe we daar moeten komen. Als je geen idee hebt waar je uit wil komen dan is het ook heel erg moeilijk om de route te bepalen.

Tijdens de workshop gaan we richting bepalen. We gaan een helder beeld scheppen van je gewenste toekomst. Je gaat weg met een duidelijk gevoel van richting, rust en helderheid. Je hebt een helder beeld van je bestemming en je weet wat de eerste tussenstop is op weg naar die bestemming. 

 

Een verlangen is een onbenut potentieel dat tot uitdrukking wenst te worden gebracht

Praktische info:

Zondag 12 januari van 11:00 – 18:00 uur

Eerste slag Rockanje (Grand Café Swins)

Inclusief lunch, hapjes en drankjes en diner

Investering: 222 euro

 

Programma

Workshops

Introductie van de wet van aantrekking

De basis van de vier manifestatiefasen

Creatieve oefeningen en opdrachten om je grootste verlangens en talenten naar boven te krijgen

Een helder beeld in de vorm van een krachtige Mission Statement en een Vision Board

Inzicht in de belangrijkste hindernissen op weg naar je gewenste bestemming

Plan van aanpak voor toepassing van het geleerde in het dagelijks leven

Tips en tools om de baas over je mindset te worden en bewust te gaan creeeren

De verhalen van

andere avonturiers

Met praktische metaforen en herkenbare voorbeelden schetste Anouk voor mij een pad dat ik weliswaar wel al bewandelde, maar ze zette het licht voor me aan.  

Anouk is pragmatisch en realistisch, ze begrijpt de wet van aantrekkingskracht en heeft mij doen (her)beseffen dat wat ik denk, werkelijkheid wordt. Gedachten zijn krachten en deze moeten niet onderschat worden. Waar je aandacht aan schenkt, groeit.

Verlicht je levenspad, (her)ontdek je initiele levensdoel! Het is eigenlijk net als een luchtballon, door je te ontdoen van overbodige ballast vlieg je hoger en zie je je bestemming.

Jordi

Lieve Anouk,
Allereerst wil ik je bedanken voor het bij elkaar brengen van deze groep en voor wat je ons gegeven hebt. Vanaf minuut 1 voelde het veilig, chill, open en vertrouwd. Voor mij is dit weer een stap verder in de richting wat ik kan, wat ik wil en hoe ik dat vervolgens kan kanaliseren om het op MIJN manier neer te gaan zetten. Ik ben heel blij en dankbaar dat jij daar onderdeel van bent geweest, omdat dit me nu al veel helderheid brengt. Mijn feedback is alleen maar positief, want ik zou niks aan de workshop veranderen zoals hij nu was. Er was geen druk, geen gevoel van tijd, ik heb gekregen wat je omschreef en wat ik wilde; die stip op de horizon. Daarnaast heb ik nog veel meer gekregen aan inzicht in mijzelf. Ik ken je nog niet lang, maar zo voelt het niet 😉 Ik vind daarom dat ik de workshop ‘echt Anouk’, kortom authentiek mag noemen, want zo kwam het op mij over. Je stond niet als een ‘sage on stage’ die de weg wees, maar juist als een mede puzzelaar in de griep die ons de puzzelstukjes van onze eigen puzzel helpt ontdekken. Nogmaals heel erg bedankt en ik hoop dat je nog veel meer mensen zo mag inspireren en aanwakkeren

Kevin

In juli heb ik bij Anouk de worskhop “verlicht je levenspad” gevolgd. Ik was totaal de weg kwijt. Ik kom uit een burn-out/depressie. Daarna volgde een scheiding van de man waarmee ik 14 jaar ben samen geweest. Tijdens mijn depressie heb ik mij heel vaak afgevraagd wat mijn levenspad was. Ik vond dat ik faalde als echtgenote maar zeker als moeder. Ik wilde altijd heel graag en vroeg moeder worden van minstens twee kinderen, kun je nagaan hoe je je voelt wanneer je totaal denkt te falen in het moederschap. Mede door de opdrachten van Anouk tijdens de workshop en het maken van een moodboard ben ik gaan beseffen dat ik het moederschap voor mezelf heel anders in moest gaan richten. Ik was veel te gefocust op het materialistische, de kinderen continu  maar moeten vermaken met leuke dingen. Ik ben nu veel meer mijn hart aan het volgen. Ik besef nu hoe waardevol de tijd met mijn drie dochters zijn. Dat ze veel meer hebben aan een moeder die naar ze luistert en oprechte aandacht geeft dan een moeder die iets voor ze koopt. Een moeder die zich in hen kan verplaatsen en begripvol is. Perfect ouderschap is er niet. Maar ik streef wel naar een relaxt ouderschap zonder gestresste moeder en met de ruimte voor de meiden om zichzelf te kunnen ontwikkelen. En dankzij de handvatten van Anouk ben ik mij daar nu op een positieve manier enorm in aan het ontwikkelen. De heftigheid van de scheiding waar ik in zit houdt nog een hoop geluk tegen. Maar dankzij de workshop en de deelnemers weet ik dat mij een fantastische toekomst te wachten staat met een mooie plek voor mij en mijn meiden.

Kirsten

Durf jij het avontuur aan?

Let’s Get Started

De volgende workshop start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Twijfel je nog?

Deze workshop is voor jou als je:

=

Je gevangen voelt in het systeem

=

Verlangt naar meer rust, vrijheid en voldoening in het leven

=

Los wil breken uit de dagelijkse sleur

=

Op zoek bent naar meer richting in het leven

=

Het gevoel hebt dat je meer uit jezelf en uit het leven wil halen

=

Bereidt bent om het oude los te laten en open staat voor nieuwe mogelijkheden

=

Klaar bent om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven

=

Je levensmissie wil léven

Ja, ik wil heel graag de regie over mijn eigen leven terug en een leven vol rust, liefde, vrijheid en voldoening creëeren.

Boek NU je ticket en krijg een Minireading ter waarde van €77,- cadeau!