fbpx

Visioneering Event

Het Visioneering Event is een kort intensief traject van vier weken met als belangrijkste doel je grootste dromen en wensen te vertalen naar een concreet doel met bijbehorend actieplan. Start 12 november 2020

BLISSED Lifestyle Ebook

Dit E-book telt 42 pagina’s boordevol waardevolle tips, tools, informatie en inspiratie om vanaf NU meer uit jezelf en uit je leven te halen. Ben jij bereidt om nu écht een ander leven voor jezelf te creëren? Waar wacht je dan op?! Download hem snel!

Sisterhood Membership

In de sisterhood helpen wij je om oude patronen te doorbreken en jezelf nieuwe, gezonde gewoontes aan te leren die bijdragen aan het leven van je mooiste leven.

Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen

Online Masterclass Ontdek je Eigenwaarde

Een gebrek aan eigenwaarde is de belangrijkste aanstichter van onze grootste belemmerende overtuigingen. 

Ontdek de oorsprong van je belangrijkste overtuigingen en maak een einde aan zelfsabotage.

Gratis training Shitshifting Next Level

Download hier de GRATIS driedelige videotraining Shitshifting Next Level 

en leer je bewust te worden van je gedachten. Je leert hoe je je aandacht af kan halen van negativiteit zodat je je instant beter voelt. Als je je goed voelt trekt je automatische meer positieve gedachten en gebeurtenissen aan en creëer je voor jezelf een fijnere werkelijkheid.

Shift je Shit en voel je meteen beter!

#verlichtjelevenspad Bibliotheek

In de bibliotheek van #verlichtjelevenspad vind je enorm veel gratis informatie, inspiratie en praktische tips om meer uit jezelf en uit het leven te halen. Hier vind je alle podcast afleveringen, je hebt toegang tot de online workshops en mijn persoonlijke boekenlijst. En natuurlijk de waardevolle downloads om mee te nemen op je éigen heldenreis!

Inspiratiemail

Niets meer missen?