fbpx

#verlichtjelevenspad

Levensdoel Reading

Inzicht in je levenspad

Het geboortegetal geeft inzicht in ons levensdoel. De informatie die door het geboortegetal wordt onthuld, in combinatie met de toepassing van de universele wetten waarmee het geboortegetal verband houden, kan letterlijk levens veranderen. Het kennen van je levensdoel geeft richting. Het herkennen van je persoonlijke uitdagingen geeft houvast en kracht. Het begrijpen van je essentie verklaart wensen, verlangens en drijfveren. Het kennen van je geboortegetal helpt je om te worden wie je werkelijk bent. Het helpt je om je volledige potentieel te gaan benutten en je mooiste leven te gaan leven.

Op de paden van het leven komen we onszelf keer op keer in duizenden vermommingen tegen

DE READING

Het levensdoelgetal bestaat uit drie of vier cijfers. Ieder cijfer onthult verborgen betekenissen. De energieën van elk cijfer leveren allemaal een bijdrage aan de structuur in ons leven. In de reading vindt je veel informatie op verschillende levensgebieden verdeelt in vier thema’s.

Het levensdoel omvat je maximale potentie wanneer je alle uitdagingen en levenslessen in dit leven aangaat en overwint. Het vervullen van je levensdoel betekent dat je in staat bent om het maximale uit jezelf en uit het leven te halen.

Uitdagingen op het levenspad vormt de spirituele training voor het behalen van het levensdoel. Het aangaan en overwinnen van deze uitdagingen is essentieel voor het volledig tot uitdrukking brengen van het levensdoel.

De universele wetten vormen de sleutels tot succes voor het aangaan en overwinnen van de uitdagingen op het levenspad. Wanneer je de sleutels begrijpt en op dagelijkse basis toepast is de weg vrij naar het vervullen van je levensdoel.

Alleen door te doen leren we de universele wetten echt begrijpen en toe te passen in ons dagelijks leven. De praktische tools geven je richtlijnen en houvast zodat je je  daadwerkelijk kunt ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Kies je reading

Anouk heeft een prachtige en unieke uitwerking van mijn geboortegetal gemaakt. Echt een cadeau om te ontvangen! De uitwerking van het geboortegetal is onwijs krachtig, geeft helderheid en een duidelijke richting. De uitwerking slaat naadloos aan bij wat ik voel en ervaar in mijn leven en business en geef mij hulpmiddelen hoe hier mee om te gaan en wat ik kan toepassen. Super waardevol voor nu en voor de toekomst! Een must-have voor iedereen. 

Iris Barnhoorn

Inspiratiemail

Niets meer missen?