fbpx

Live workshop

Koers bepalen

voor 2020

Met een vliegende start 2020 in!

Het nieuwe jaar staat voor de deur. 2020 is hét jaar van de transformatie, dus dít is het moment om nieuwe keuzes te maken.

Vaak beginnen we een nieuw jaar met goede voornemens, maar omdat we niet helder genoeg hebben waarom we iets willen veranderen, vervallen we weer snel in oude gewoontes. Door het scheppen van een heel helder beeld van je gewenste leven in het nieuwe jaar kan je krachtige keuzes maken, krijg je meer gevoel bij waarom je iets wilt veranderen en wakker je je wilskracht aan.

Tijdens de workshop ‘Koers bepalen voor 2020’ ga je aan de hand van krachtige vragen een duidelijk beeld scheppen van je gewenste leven in 2020. Wie wil je zijn? Hoe wil je je voelen? Wat wil je béleven? Aan de hand van dat beeld krijg je een goed idee van de dingen die je kunt doen om van richting te veranderen. Wat mag je achter gaan laten in het oude jaar en wat mag daarvoor in de plaats komen?

Het maken van een visionboard geeft je houvast om in het hier en nu nieuwe keuzes te maken. Keuzes die je helpen in de richting van je gewenste leven te bewegen, zodat je stap voor stap het leven steeds een beetje mooier, leuker en waardevoller kunt gaan maken.

Ontdek de magie van het bepalen van richting en creëer het leven waarvoor je geboren bent.

Scoor je ticket
Het was heel mooi en bijzonder. Onwijs bedankt en zeker weten tot snel!

 

Kelly

Het was heel leuk en gezellig. Je kan het zo mooi duiden. Ik heb er heel veel aan gehad. Dankjewel

 

Marian

Ik ben onwijs dankbaar dat ik aanwezig mocht zijn bij de workshop koers bepalen voor 2020. Een heerlijke ochtend onder leiding van Anouk. Anouk weet iedereen keer op keer weer te inspireren met haar woorden. Echt een must voor iedereen die de leiding wil pakken!

Iris

Praktische info

De workshop vindt plaats op zondag 12 januari van 11:00 tot 14:00 uur bij Grand Café Swins. Met een gezellige groep gaan we aan de slag met het bepalen van onze doelen en dromen voor het komende jaar aan de hand van een moodboard. Alle materialen zijn aanwezig en inbegrepen en ik kan je helpen om je verlangens te vertalen naar scherpe en haalbare doelen voor het komend jaar.

Deelname: 47 euro per persoon inclusief alle materialen, consumpties en lunch

BRING A FRIEND!

Gebruik bij bestelling van 2 tickets de kortingscode ‘bringafriend’ en je vriend/vriendin/broer/zus/moeder/oma gaat mee voor maar 20 euro extra!

Een heldere visie

9

geeft richting

9

zorgt voor doelgerichtheid

9

wakkert je verlangens aan

9

versterkt wilskracht

9

geeft aandacht aan je gewenste realiteit

9

laat de universele wetten vóór je werken in plaats van tégen je

9

stelt je innerlijk geleidesysteem in werking

9

zorgt ervoor dat je stappen kunt ondernemen in de juiste richting

9

laat dromen en doelen uitkomen

9

haalt het beste in je naar boven

9

maakt van 2020 JOUW JAAR!

2020 wordt MIJN JAAR! Ik ben erbij!

En dan…?

Maar hóe ga je er nou voor zorgen dat je dromen en doelen ook werkelijkheid worden?

 

Simpel. Door consequent stappen te blijven zetten in de juiste richting.

Aansluitend aan de workshop ‘Koers Bepalen voor 2020’ geef ik de masterclass ‘Op Koers Blijven’. Tijdens deze Masterclass leer je alles wat je moet weten over belemmerende overtuigingen en het ombuigen daarvan. We gaan op onderzoek uit naar de belangrijkste overtuigingen die jou tot nu toe op je plek hebben gehouden. We gaan manieren vinden om die overtuigingen om te buigen, zodat je, nu écht een nieuwe realiteit voor jezelf kunt gaan creëren. Je leert hoe je de universele wetten vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je. Je verhoogt je bewustzijn en pakt daarmee je persoonlijk leiderschap.

 

Inspiratiemail

Niets meer missen?