fbpx

Live workshop

Koers bepalen

voor 2020

Met een vliegende start 2020 in!

Het nieuwe jaar staat voor de deur. 2020 is hét jaar van de transformatie, dus dít is het moment om nieuwe keuzes te maken.

Vaak beginnen we een nieuw jaar met goede voornemens, maar omdat we niet helder genoeg hebben waarom we iets willen veranderen, vervallen we weer snel in oude gewoontes. Door het scheppen van een heel helder beeld van je gewenste leven in het nieuwe jaar kan je krachtige keuzes maken, krijg je meer gevoel bij waarom je iets wilt veranderen en wakker je je wilskracht aan.

Tijdens de workshop ‘Koers bepalen voor 2020’ ga je aan de hand van krachtige vragen een duidelijk beeld scheppen van je gewenste leven in 2020. Wie wil je zijn? Hoe wil je je voelen? Wat wil je béleven? Aan de hand van dat beeld krijg je een goed idee van de dingen die je kunt doen om van richting te veranderen. Wat mag je achter gaan laten in het oude jaar en wat mag daarvoor in de plaats komen?

Het maken van een moodboard geeft je houvast om in het hier en nu nieuwe keuzes te maken. Keuzes die je helpen in de richting van je gewenste leven te bewegen, zodat je stap voor stap het leven steeds een beetje mooier, leuker en waardevoller kunt gaan maken.

Praktische info

De workshop vindt plaats op vrijdag 13 december van 10:00 tot 13:00 uur bij de Brielsche Aap. Met een gezellige groep gaan we aan de slag met het bepalen van onze doelen en dromen voor het komende jaar aan de hand van een moodboard. Alle materialen zijn aanwezig en inbegrepen en ik kan je helpen om je verlangens te vertalen naar scherpe en haalbare doelen voor het komend jaar.

Deelname: €27 per persoon inclusief alle materialen + consumptie

Ontdek de magie van het bepalen van richting en creëer het leven waarvoor je geboren bent.

Scoor je ticket

Inspiratiemail

Niets meer missen?