fbpx

gratis

Inspiratiesessie

Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat je hebt besloten om je éigen heldenreis te gaan maken. Dat er iets moet veranderen staat vast. Maar hóe dan?! Ondanks dat je de oproep tot avontuur heel diep voelt, blijft het nog steeds verleidelijk om te blijven hangen in de gewone, bekende, veilige wereld. Maar één ding is zeker. Daar ga je je mooiste leven zéker niet vinden!

Ontmoeting met de mentor

“Het avontuur trekt aan je, maar durf je ook te gaan? Verscheurt in tweestrijd ga je op zoek naar meer informatie over het avontuur. Je praat er met veel mensen over. De meeste denken dat je gek geworden bent, tot je op een dag iemand ontmoet die het avontuur ook is aangegaan. Je hangt aan haar lippen en ondanks de verhalen vol gevaar is je verlangen vuriger dan ooit. Ze deelt haar ervaring, tips en tools met je. Ze vertelt je niet wat je moet doen, maar ze schijnt licht op de mogelijkheden. De keuze is aan jou.”

Inspiratiesessie

Een inspiratiesessie is online koffiedate waarbij ik je ga helpen om licht op je eigen pad te schijnen. Jij mag vertellen waar we het over gaan hebben. Ik luister naar je, denk met je mee, deel mijn kennis, inspiratie en inzichten. Ik geef je persoonlijke boodschappen, opdrachten, tips en tools om je eigen inzichten te verwerven die je zullen helpen met meer kracht en zelfvertrouwen je levenspad te bewandelen. Ik help je het licht van je eigen lantaarn te ontsteken.

Ik ben zó blij dat ik dit heb gedaan! Met de inspiratiesessie wilde ik met name helderheid zien te krijgen voor mijn volgende stap, iets wat ik vóór de inspiratiesessie als troebel zou omschrijven. 

Wat ik zo fijn vond is dat Anouk heel oplossingsgericht te werk ging. Ze wist naar boven te halen waar ik tegenaan liep en daarbij wist ze ook meteen een concrete volgende stap om toe te passen wat je nog kunt leren. Anouk zette mij — op een goede manier, weer even op mijn plek en in de juiste richting. 

Voor mij was het simpelweg een heel prettig, creatief en positief gesprek. De tips, tools en tricks die Anouk aanreikte zorgden niet alleen voor een opgeklaarde helderheid over mijn volgende stap, ik kon ook meteen aan de slag in een positieve vibe. Dat heeft me echt weer een stuk verder gebracht waar ik heel dankbaar voor ben. Je komt ongetwijfeld met een lach op je gezicht terug en dat vond ik het alleen al waard 🙂

Kevin

Nog even op een rij:

9

één-op-één coachgesprek

9

online via zoom óf live in Brielle

9

drie kwartier mijn onverdeelde aandacht

9

uitwerking van het gesprek op de mail

9

gegarandeerd meer helderheid

9

high energy alert!

9

terug naar het gewone leven is hierna geen optie meer 😉 

9

de inspiratiesessie is GRATIS!

Plan je inspiratiesessie

Inspiratiesessie XL

Wil je echt deepdiven en heel gericht onderzoeken hoe je de uitdagingen waar je nu voor staat met behulp van de universele wetten aan kunt gaan en overwinnen? Boek dan een inspiratiesessie XL. 

Tijdens de inspiratiesessie XL spreken we online of op locatie (in overleg) af voor een portie deepdiven in jouw persoonlijke stuk. We gaan op onderzoek uit en met behulp van het levensdoelsysteem en de universele wetten zullen we licht schijnen op jouw levenspad. Ik geef je praktische tips, tools en opdrachten om je eigen inzichten te verwerven en om te zetten naar gerichte, passende actie. Hier vandaan kan je weer ontspannen en zelfverzekerd je levenspad vervolgen. Je hebt een lantaarn die de weg voor je verlicht en een duidelijke routekaart in handen die je helpt de juiste weg te vinden. 

De Inspiratiesessie XL geeft je helderheid, inzicht en houvast. 

Inspiratiemail

Niets meer missen?