fbpx

Boek je

Inspiratiesessie

Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat je hebt besloten om je éigen heldenreis te gaan maken. Dat er iets moet veranderen staat vast. Maar hóe dan?! Ondanks dat je de oproep tot avontuur heel diep voelt, blijft het nog steeds verleidelijk om te blijven hangen in de gewone, bekende, veilige wereld. Maar één ding is zeker. Daar ga je je mooiste leven zéker niet vinden!

Ontmoeting met de mentor

“Het avontuur trekt aan je, maar durf je ook te gaan? Verscheurt in tweestrijd ga je op zoek naar meer informatie over het avontuur. Je praat er met veel mensen over. De meeste denken dat je gek geworden bent, tot je op een dag iemand ontmoet die het avontuur ook is aangegaan. Je hangt aan haar lippen en ondanks de verhalen vol gevaar is je verlangen vuriger dan ooit. Ze deelt haar ervaring, tips en tools met je. Ze vertelt je niet wat je moet doen, maar ze schijnt licht op de mogelijkheden. De keuze is aan jou.”

Je moet het zelf doen,

maar je hoeft het niet alleen te doen.

Inspiratiesessie

Een inspiratiesessie is anderhalf uur durende online koffiedate waarbij ik je ga helpen om licht op je eigen pad te schijnen. Jij mag vertellen waar we het over gaan hebben. Ik luister naar je, denk met je mee, deel mijn kennis, inspiratie en inzichten. Ik geef je persoonlijke boodschappen, opdrachten, tips en tools om je eigen inzichten te verwerven die je zullen helpen met meer kracht en zelfvertrouwen je levenspad te bewandelen. Ik help je het licht van je eigen lantaarn te ontsteken.

Zij gingen je voor

Lees hier de reacties van andere dappere avonturiers die deze sessie aan zijn gegaan en van daaruit dappere stappen hebben ondernomen.

Ik ben zó blij dat ik dit heb gedaan! Met de inspiratiesessie wilde ik met name helderheid zien te krijgen voor mijn volgende stap, iets wat ik vóór de inspiratiesessie als troebel zou omschrijven. 

Wat ik zo fijn vond is dat Anouk heel oplossingsgericht te werk ging. Ze wist naar boven te halen waar ik tegenaan liep en daarbij wist ze ook meteen een concrete volgende stap om toe te passen wat je nog kunt leren. Anouk zette mij — op een goede manier, weer even op mijn plek en in de juiste richting. 

Voor mij was het simpelweg een heel prettig, creatief en positief gesprek. De tips, tools en tricks die Anouk aanreikte zorgden niet alleen voor een opgeklaarde helderheid over mijn volgende stap, ik kon ook meteen aan de slag in een positieve vibe. Dat heeft me echt weer een stuk verder gebracht waar ik heel dankbaar voor ben. Je komt ongetwijfeld met een lach op je gezicht terug en dat vond ik het alleen al waard 🙂

Kevin

Ik heb de sessie met Anouk als echt verlichtend ervaren, zoals de bedrijfsnaam het al verklapt. Ze helpt je echt het pad te verlichten en je ogen te openen naar mogelijkheden en te triggeren tot doen! Ook door haar eigen ervaringen met je te delen, wordt het een gesprek die je met een vriendin kan hebben. Maar je boekt niet voor niks je tijd met Anouk, want je zit er wel met een doel!

Haar enthousiasme over de methode, die ze gebruikt om je advies en richting te geven, werkt aanstekelijk. En daarom kan ik het iedereen aanraden die een duwtje in de rug nodig heeft!

Mariëlle

Met praktische metaforen en herkenbare voorbeelden schetste Anouk voor mij een pad dat ik weliswaar wel al bewandelde, maar ze zette het licht voor me aan.  

Anouk is pragmatisch en realistisch, ze begrijpt de wet van aantrekkingskracht en heeft mij doen (her)beseffen dat wat ik denk, werkelijkheid wordt. Gedachten zijn krachten en deze moeten niet onderschat worden. Waar je aandacht aan schenkt, groeit.

Verlicht je levenspad, (her)ontdek je initiele levensdoel! Het is eigenlijk net als een luchtballon, door je te ontdoen van overbodige ballast vlieg je hoger en zie je je bestemming.

Jordi

Nog even op een rij:

9

één-op-één mentorgesprek

9

online via zoom óf live in Brielle

9

anderhalf uur mijn onverdeelde aandacht

9

uitwerking van het gesprek op de mail

9

gegarandeerd meer helderheid

9

high energy alert!

9

terug naar het gewone leven is hierna geen optie meer 😉 

Verandering is onvoormijdelijk, ontwikkeling is een keuze

Plan je inspiratiesessie in

Boek de inspiratiesessie en plan hem zelf gemakkelijk in op jouw gewenste datum en tijdstip.

Meteen inplannen

Exclusieve DeepDiveDagen

Voor (toekomstige) avonturiers

 

Wil je echt deepdiven en heel gericht onderzoeken hoe je de uitdagingen waar je nu voor staat kunt gaan overwinnen?

Kies dan voor een DeepDiveSessie.

Deze exclusieve DeepDiveDagen zijn live en vinden plaats op een inspirerende locatie ergens op of rond Voorne-Putten (in overleg). Ze staan in het teken van het ontdekken en doorbreken van oude patronen en overtuigingen die jou in de weg staan je mooiste leven te léven. We gaan 5 uur lang aan de slag met inspiratie, inzichtgevende opdrachten, teachings in de universele wetten en wijsheid.

Heb je behoefte aan een dag de diepte in om je bewust te worden van oude patronen en overtuigingen die je in hun greep houden en aan de slag te gaan met het doorbreken daarvan? Dan is deze dag voor jou!

Inspiratiemail

Niets meer missen?