fbpx

Luister naar het fluisteren

De functie van ons bestaan is groei en ontwikkeling. We zijn hier allemaal op aarde met een functie, een roeping, een doel. Purpose. We zijn hier allemaal om bepaalde lessen te leren. We zijn hier om te groeien en om anderen te ondersteunen hetzelfde te doen. Daarin zit onze grootste voldoening.

Ieder mens heeft een aangeboren behoefte aan zingeving en richting. Ieder mens wordt geboren met een specifiek levensdoel. Ook als je je niet bewust bent van je levensdoel zal het leven je sturen in de richting van het vervullen van dat doel.

Ons onderbewuste weet waarom we hier op aarde zijn. Het zoekt contact en zendt boodschappen uit in de vorm van onze dromen, intuïtie en diepe verlangens. De roep van onze bestemming kunnen we horen in onze innerlijke drijfveren, in onze talenten en capaciteiten.

Als we de subtiele signalen van het onderbewuste blijven negeren zal het leven uiteindelijk minder subtiele signalen afgeven. Ziekte, onvrede, burn-out, depressie, ongelukken of anderen vormen van onheil zijn een uiting van de frustratie van het onderbewuste dat er om schreeuwt om tot uiting gebracht te worden.

Voorkom dat het onderbewuste moet gaan schreeuwen en luister naar het fluisteren van je oer. Ontdek je levensmissie en creëer het leven waarvoor je geboren bent.

Hoe kan ik je helpen?

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun levensdoel te ontdekken en hun eigen persoonlijke pad te gaan bewandelen, zodat ze het maximale uit zichzelf gaan halen en een leven vol geluk en voldoening kunnen leven. Het leven waarvoor je geboren bent.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat ik je alleen kan helpen als je er zelf helemaal klaar voor bent. Om je levenspad te gaan bewandelen zul je stappen moeten nemen die ver uit je comfortzone liggen. Je moet bereid zijn om met vertrouwen het bekende los te laten en je inspiratie te volgen. Als je er klaar voor bent kan ik je helpen om je levenspad te verlichten. Ik kan je helpen om helderheid te creëren en richting te bepalen. Ik kan je helpen om je voor te bereiden op de reis en je de tools geven die je onderweg nodig hebt om je uitdagingen aan te gaan, maar je zult het pad zelf moeten bewandelen.

Op de paden van het leven, komen we onszelf keer op keer in duizenden vermommingen tegen

– Carl Jung

Ik werk met het levensdoel systeem zoals beschreven in het boek ‘het leven waarvoor je geboren bent’ van Dan Millman. Het levensdoel systeem is een erfenis van Pythagoras, die op mystieke wijze in staat was om getallen te verbinden aan kleuren, ideeën en eigenschappen. Het geboortegetal geeft zinvolle informatie over het levensdoel. De informatie die door het geboortegetal wordt onthuld, in combinatie met de toepassing van de universele wetten waarmee het geboortegetal verband houden, kan letterlijk levens veranderen. Het kennen van je levensdoel geeft richting. Het herkennen van je persoonlijke uitdagingen geeft houvast en kracht. Het begrijpen van je essentie verklaart wensen, verlangens en drijfveren. Het kennen van je geboortegetal helpt je om te worden wie je werkelijk bent. Het helpt je om je volledige potentieel te gaan benutten en je mooiste leven te gaan leven.

Richting bepalen

Tijdens de workshop bepalen we richting door aan de hand van je dromen en verlangens een helder beeld te creëren van je gewenste toekomst. We gaan onderzoeken wat je nodig hebt om je leven in die richting vorm te geven en zetten voorzichtig de eerste stapjes.

Pad verlichten

De levensdoel reading geeft helderheid over het levensdoel, het te bewandelen pad en de uitdagingen die je onderweg tegen kunt komen. De universele wetten geven je de tools om deze uitdagingen te overwinnen en je bestemming te bereiken.

Pad bewandelen

In een traject van zes maanden help ik je met het toepassen van de tools uit de reading. Ik help je om op koers te blijven, juist wanneer het moeilijk wordt. Samen gaan we je uitdagingen aan en overwinnen ze. Samen bewandelen we jouw pad.