fbpx

Hoe kan ik je helpen?

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun levensdoel te ontdekken en hun eigen persoonlijke pad te gaan bewandelen, zodat ze het maximale uit zichzelf gaan halen en een leven vol geluk en voldoening kunnen leven. Het leven waarvoor je geboren bent.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat ik je alleen kan helpen als je er zelf helemaal klaar voor bent. Om je levenspad te gaan bewandelen zul je stappen moeten nemen die ver uit je comfortzone liggen. Je moet bereid zijn om met vertrouwen het bekende los te laten en je inspiratie te volgen. Als je er klaar voor bent kan ik je helpen om je levenspad te verlichten. Ik kan je helpen om helderheid te creëren en richting te bepalen. Ik kan je helpen om je voor te bereiden op de reis en je de tools geven die je onderweg nodig hebt om je uitdagingen aan te gaan, maar je zult het pad zelf moeten bewandelen.

Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen

Het levensdoel systeem

Ik werk met het levensdoel systeem zoals beschreven in het boek ‘het leven waarvoor je geboren bent’ van Dan Millman. Het levensdoel systeem is een erfenis van Pythagoras, die op mystieke wijze in staat was om getallen te verbinden aan kleuren, ideeën en eigenschappen. Het geboortegetal geeft zinvolle informatie over het levensdoel. De informatie die door het geboortegetal wordt onthuld, in combinatie met de toepassing van de universele wetten waarmee het geboortegetal verband houden, kan letterlijk levens veranderen. Het kennen van je levensdoel geeft richting. Het herkennen van je persoonlijke uitdagingen geeft houvast en kracht. Het begrijpen van je essentie verklaart wensen, verlangens en drijfveren. Het kennen van je geboortegetal helpt je om te worden wie je werkelijk bent. Het helpt je om je volledige potentieel te gaan benutten en je mooiste leven te gaan leven.

Op de paden van het leven, komen we onszelf keer op keer in duizenden vermommingen tegen

Carl Jung

Workshop

Ieder moment van de dag kun je een nieuwe keuze maken. Een keuze die je dichter bij je bestemming brengt of er juist verder vandaan. Het grootste probleem is dat de meeste van ons niet weten wat onze bestemming is. We ondergaan het leven zoals het komt. We hebben geen idee wie we zijn, waar we zijn, waar we heen willen of hoe we daar moeten komen. Als je geen idee hebt waar je uit wil komen dan is het ook heel erg moeilijk om de route te bepalen. Je merkt de afslagen die je onderweg tegen komt niet eens op. Voor jou lijkt het leven één lange rechte weg naar onbekende bestemming en je hebt ontzettend veel haast om daar te komen. Je gaat maar door en door zonder enige vorm van rust, plezier en voldoening te ervaren tijdens de reis.

Heb jij het gevoel dat je doelloos rondjes aan het rijden bent in het leven? Of voelt het alsof je op een lange rechte weg bent zonder afslagen naar onbekende bestemming? Geeft de reis je weinig plezier en voldoening? Zet jezelf dan even stil en kom naar de workshop #verlichtjelevenspad om samen met mij koers te bepalen en je kompas af te stellen.

Tijdens de workshop zetten we onszelf even stil, we gaan even de tijd nemen om te bepalen wat je wilt BEleven in dit leven om aan de hand daarvan richting te bepalen. Als je de ongerepte aziatische jungle wil ervaren, dan weet je dat je koers niet in de richting van het noorden is. Je hoeft niet meteen een definitieve stip op de horizon te zetten, je hoeft alleen maar een koers te bepalen om de goede kant op te gaan.

Als je weet welke kant je op wil kan je veel bewuster keuzes gaan maken die je dichter naar je bestemming toe brengen in plaats van er verder vandaan, ook al weet je je exacte bestemming nog niet. Het hebben van die kennis zorgt ervoor dat je op dagelijkse basis veel meer rust en plezier kan gaan ervaren terwijl je stap voor stap toe werkt naar je gewenste levenservaring.

Workshop planning:

Zondag 6 oktober | 11:00 – 17:00 uur | Workshop #verlichtjelevenspad | €99,- inclusief lunch

Zondag 8 december | 11:00 – 17:00 uur | NIEUWJAARS SPECIAL Wordt de beste versie van jezelf in 2020 | €111,- inclusief lunch

Aanmelden

Reading van het geboortegetal

De reading is bedoeld voor mensen die weten dat ze stappen willen ondernemen in de richting van het leven waarvoor ze geboren zijn, maar daarin nog op zoek zijn naar richting en bevestiging. Ze willen heel graag, maar het ontbreekt hen nog aan de moed om zo het donkere onbekende in te stappen.

Met de reading van het geboortegetal geef ik je een lantaarn om het pad te verlichten. De reading geeft helderheid over het levensdoel, het te bewandelen pad en de uitdagingen die je onderweg tegen kunt komen. We bepalen samen de meest geschikte route om snel en efficiënt bij je levensdoel aan te komen. De bijbehorende universele wetten geven je de tools om deze uitdagingen aan te gaan. Je krijgt alle tools om je missie op weg naar je levensdoel te voltooien. Je krijgt een lantaarn, een routekaart en een survivalpakket. Je hoeft alleen het pad te volgen.

De persoonlijke sessies die bij de reading horen kunnen zowel online als offline plaatsvinden, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en de afstand.

Investering: €222,-

Aanvragen

#verlichtjelevenspad Traject

Het traject is een aanvulling op de reading. De reading vormt de basis. Je krijgt een lantaarn, een routekaart en een toolkit. Anders dan bij de reading hoef je het traject niet alleen te doen. Op je route zijn een aantal checkpoints. Iedere maand hebben we een check-up. Waar sta je nu? Ben je nog op de juiste route? Ben je onverwachte uitdagingen tegengekomen? Of verwacht je die? Is je uitrusting nog compleet?

Ik help je met het toepassen van de universele wetten op je huidige situatie. Ik help je om op koers te blijven, juist wanneer het moeilijk wordt. Ik ben bij je en samen bewandelen we jouw pad. We rusten als het nodig is en pakken door als het nodig is.

Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Het traject is een periode van minimaal zes maanden waarin we maandelijks een online of offline check-up hebben. Ik ben bereikbaar als hulplijn op het moment dat je dreigt te verdwalen of je uitrusting niet compleet lijkt te zijn. Ik help je stap voor stap om bij je levensdoel aan te komen.

Investering: €999,-

Aanvragen