fbpx

#verlichtjelevenspad

Boekenlijst

Hier vind je mijn persoonlijke boekenlijst

De boeken, personen en podcasts die mij hebben geïnspireerd tijdens mijn persoonlijke heldenreis.

De wet van aantrekking

~ Esther & Jerry Hicks

Het eerste boek dat ik las over de wet van aantrekking. Een mooie eerste kennismaking met deze universele wet. Fijn boek om te lezen en een mooie opstap om de basisprincipes eigen te maken.

Vraag en het word gegeven

~ Esther & Jerry Hicks

Een praktisch boek over de wet van aantrekking. In dit boek worden praktische processen gedeeld die je gaan helpen om je energie en je gedachten te shiften, zodat je steeds beter wordt in het aantrekken wat je wél wilt. 

The science of getting rich

~ Wallace D. Wattles

Ook dit boek preached de wet van aantrekking zonder het zo te benoemen. Dit boek heeft mij persoonlijke veel praktische tools en inzichten gegeven om mijn financiele situatie te verbeteren. Het is een oud boek en sommige stukken zijn ook echt wel achterhaald, maar de essentie is nog steeds super waardevol.

De alchemist

~ Paulo Coelho

Prachtig boek over het volgen van de signs om je eigen schat te vinden. Het leren kennen van de universele taal en de manier waarop boodschappen tot je kunnen komen. Heerlijk boek om te lezen, ik heb hem meerdere malen gelezen en geluisterd.

De zeven spirituele wetten van succes

~ Deepak Chopra

Verdieping op de universele wetten. De wetten die je kijk op het leven transformeren en daarmee ook je leven letterlijk zullen veranderen wanneer je deze wetten in je dagelijks leven gaat toepassen. Dit boekje heeft mijn verlangen naar nog meer kennis over de vele universele wetten aangewakkerd.

Het leven waarvoor je geboren bent

~ Dan Millman

Mijn bijbel. Hét boek dat mijn leven letterlijk heeft veranderd. Dit boek geeft inzicht in je levensdoel en je te bewandelen levenspad. Ook dit boek barst van de universele wetten die je zullen helpen het leven vóór je te laten werken in plaats van tegen je. 

De twaalf poorten naar de ziel

~ Dan Millman

Nog zo’n fantastisch boek van Dan Millman. De 12 poorten naar de ziel. De twaalf stappen naar een verlicht leven. De 12 poorten geven inzicht en praktische toepassing op de hindernissen die wij allemaal te nemen hebben in het leven. 

De spirituele reis van de vreedzame krijger

~ Dan Millman

Ik verslind de boeken van Dan Millman. Dit boek is een roman waarin fictie en non-fictie heel dicht bij elkaar liggen. Een prachtig boek waarin je meegenomen wordt in de heldenreis van Dan, waarin hij van vastgeroeste sportleraar transformeert naar een vrije ziel. 

Inspiratiemail

Niets meer missen?