fbpx

Mijn eerste blog. Of nouja, eerste… Voor Moeder Natuurlijk heb ik er al een “paar” op mijn naam staan. Maar de eerste blog voor #verlichtjelevenspad. Een blog over mijn verhaal. Mijn verlichting. In deze eerste blog vertel ik waarom ik verlicht je levenspad ben begonnen. Enjoy!

Ik ben in een jaar tijd getransformeerd van een slachtoffer van het leven, naar een kapitein op mijn eigen schip. Ik voelde me gevangen in het systeem en ik dacht dat het onmogelijk was om daar uit los te breken. Ik probeerde me neer te leggen bij mijn ‘lot’ en er iets van te maken. Maar het verlangen naar een leven met meer vrijheid en voldoening bleef maar aan me trekken. Ziekte, onrust en ontevredenheid wakkerde het verlangen naar verandering steeds meer aan. Het gevoel dat er meer moet zijn in het leven en dat dit het niet kan zijn werd sterker en sterker…

De vraag die mijn leven veranderde

Hoe zou je je over een half jaar voelen als je niets veranderd aan de situatie die je nu ongelukkig maakt? En over een jaar? Over twee jaar? Over 5 jaar? NU is het moment om in actie te komen. Toen werd het me duidelijk. Dit móet veranderen! Ik kan dit niet nog jaren volhouden, daar ga ik echt aan onderdoor….

Maar hoe dan?!

Ik ben me gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en in the law of attraction. Spiritualiteit werd belangrijker in mijn leven en ik vond de rust om me opnieuw te verbinden met mijn authentieke zelf. Een half jaar na mijn besluit had ik de omstandigheden gecreëerd om vanuit een veilige plek mijn baan op te zeggen en voor fulltime ondernemerschap te gaan. Dit had ik nooit voor elkaar gekregen als ik niet aan de slag was gegaan met mijn mindset. Inmiddels ben ik volledig onafhankelijk van de gemeente en ondanks dat we het nu nog met iets minder moeten doen, heb ik me nog nooit zo vrij en gelukkig gevoeld. Alles is relatief. Mijn grootste angst, de reden waarom ik jarenlang de oproep tot avontuur heb geweigerd, bleek niets meer en niets minder dan een hersenspinsel, een mindfuck. Nu besef ik dat ik met mijn gedachten de gevangenis heb gecreëerd waar ik jaren in gevangen zat en nu blijkt dat ik al die tijd zelf de enige was die de sleutel had. De enige die mij kon bevrijden uit mijn gevangenis was ikzelf.

Een duidelijk beeld

Ik geef niet op. Ik heb een duidelijk beeld van de toekomst. Ik heb een duidelijk beeld van mijn rol in dit leven. Ik heb een duidelijk beeld van wie ik wil zijn en wat ik wil doen. Ik heb een duidelijk beeld van mijn levenspad. Dankzij dat duidelijke toekomstbeeld ben ik in staat geweest mijn toekomst te veranderen. Ik heb stappen kunnen zetten in de richting van mijn gewenste toekomst in plaats van doelloos blijven ronddolen in het donker. Dankzij het licht op mijn pad heb ik geluk en voldoening in het nu gecreëerd. Ik ben niet afhankelijk van de toekomst om gelukkig te zijn. Ik ben NU gelukkig. 

En dat gun ik iedereen!

Een belangrijk onderdeel van mijn levensmissie is het inspireren van anderen om het beste uit zichzelf te halen. Ik ben ervan overtuigd dat hoe meer mensen gaan doen waarvoor ze geboren zijn, hoe mooier en lichter de wereld en het leven zal zijn. Niet alleen je eigen leven wordt er mooier en waardevoller van, door je eigen mooiste leven te leven inspireer je automatisch de mensen om je heen om hetzelfde te doen. Niemand heeft er iets aan als je blijft hangen in de ongelukkige situatie waar je nu in zit. Vooral jijzelf niet. Met mijn verhaal wil ik anderen inspireren om óók het beste uit zichzelf te halen en het leven te creëren waarvoor je geboren bent. Om te worden wie je werkelijk bent,en op jouw unieke manier een steentje bij te dragen aan de maatschappij en in de wereld. 

Uitnodiging

Ik wil je uitnodigen om op zoek te gaan naar wie je werkelijk bent. Om te onderzoeken waar jij nu écht gelukkig van wordt in het leven. Om je levensmissie te ontdekken en van daaruit stappen te aan ondernemen om het leven te creëren waarvoor je geboren bent. Een leven vol geluk, plezier en voldoening. Een leven dat het waard is om voor te leven. Start je éigen heldenreis!

 

 

Inspiratiemail

Niets meer missen?