fbpx

You’re in!

Gelukt!

Je aanmelding is binnen! 

 

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken de bevestiging in je inbox

Het maximale uit deze masterclass halen?

Upgrade je aanmelding dan nu met een MINIREADING van je persoonlijke levensdoelgetal. Deze minireading geeft inzicht in de essentie van je persoonlijke levensdoel en de bijbehorende levenslessen op je levenspad. Deze upgrade gaat ervoor zorgen dat je je intrinsieke verlangens en drijfveren sneller gaat herkennen tijdens de masterclass en ze nóg beter gaat begrijpen.

Een minireading levert ALTIJD enorme ‘ooohhh-daarom-doe-ik-wat-ik-doe’ en ‘ahaaaa-daarom-komen-dit-soort-situaties-keer-op-keer-op-mijn-pad’ momentjes op. 

Als je gebruikt maakt van deze upgrade ontvang je deze waardevolle reading voor maar 47 euro in plaats van 99! 

(deze upgrade is beschikbaar tot zondag 26 januari)

Zij gingen je voor…

Anouk heeft een prachtige en unieke uitwerking van mijn geboortegetal gemaakt. Echt een cadeau om te ontvangen! De uitwerking van het geboortegetal is onwijs krachtig, geeft helderheid en een duidelijke richting. De uitwerking slaat naadloos aan bij wat ik voel en ervaar in mijn leven en business en geef mij hulpmiddelen hoe hier mee om te gaan en wat ik kan toepassen. Super waardevol voor nu en voor de toekomst! Een must-have voor iedereen.

Iris

Anouk super super super dankjewel voor de reading. Hij komt echt precies op het moment dat de bedoeling was. Vanochtend ben ik nog bij een natuurgenezer geweest en met sommige stukken is het woord voor woord haast wat vanochtend ook aan bod kwam. Daarnaast herken ik mij er gewoon in; in de lessen, het aangeboren ongeduld, de hele combinatie van wat er op papier staat is bijzonder. Ik kan er heel veel mee. Ik zie meteen allerlei verbindingen hiermee in patronen en lessen. Ik denk dat ik dit er ook regelmatig bij kan pakken en dat ik er nog veel meer uit kan halen naarmate het wat meer geland is. Dus dankjewel, nogmaals.

Kevin

Inzicht in je levensdoel

Een minireading van je levensdoelgetal geeft je inzicht in je levensdoel, de bijbehorende levenslessen en de tools die je nodig hebt om de hindernissen op je levenspad te overwinnen zodat je:

9

beter gaat begrijpen waarom bepaalde situaties keer op keer op je pad komen;

9

de obstakels op je levenspad leert omzetten in opstapjes;

9

jezelf leert zien voor wie je werkelijk bent; 

9

je een beter beeld krijgt van je persoonlijke levensmissie;

9

keuzes kunt gaan maken die je dichter bij het leven brengen waarvoor je geboren bent!

Ik zeg JA tegen een leven met meer rust, plezier en voldoening!

Deelnemen aan deze masterclass in combinatie met het inzicht in je initiele levensdoel gaat ervoor zorgen dat je innerlijke vlammetje wordt aangewakkerd zodat jij voor jezelf stap voor stap het leven kunt gaan creeren waarvoor je geboren bent.

UPGRADE NU

Upgrade aanbieding verloopt over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Inspiratiemail

Niets meer missen?