fbpx

About Me

Hi! Ik ben Anouk

Moeder, Avonturier, Mentor & Inspirator

 

Ik ben in een jaar tijd getransformeerd van een slachtoffer van het leven naar kapitein van mijn eigen schip. Ik heb mijn stressvolle bestaan als moeder/vrouw/ambtenaar/ondernemer verruilt voor een vrij en creatief leven. En mijn allergrootste missie is om jou te helpen óók het leven te gaan creëren waarvoor je geboren bent.

Ik geloof dat iedereen hier op aarde is met een bepaald doel. Ik geloof dat we hier allemaal zijn om bepaalde lessen te leren en een bepaald doel te dienen. Ik geloof dat iedere ziel op aarde hier is om de wereld een mooiere, fijnere en veiligere plek te maken.

In ieder van ons zit een Held; Spreek hem aan en hij treedt naar buiten.

De vraag die mijn leven veranderde

Wat als je niets doet?

 

 

 

 

 Hoe zou je je over een half jaar voelen als je niets veranderd aan de situatie die je nu ongelukkig maakt? En over een jaar? Twee jaar? Vijf jaar?! NU is het moment om in actie te komen. Toen werd het me duidelijk. Dit móet veranderen. Ik kan en wil dit niet nog jaren volhouden. Daar ga ik echt aan onderdoor.

Mijn wil en gedrevenheid om te veranderen heeft ervoor gezorgd dat ik in relatief korte tijd ben getransformeerd. Ik ging mogelijkheden zien waar eerst alles onmogelijk leek. Er gingen deuren open waarvan ik niet wist dat ze bestonden. De weg werd letterlijk vrij gemaakt. Nu besef ik dat ik met mijn gedachten mijn eigen gevangenis heb gecreëerd en nu blijkt dat ik zelf al die tijd de enige was die de sleutel had. De enige die mij kon bevrijden uit mijn gevangenis was ikzelf.

Verlicht je levenspad

Ik heb moeilijke keuzes gemaakt. Ik heb doodenge keuzes gemaakt. Ik heb voor mezelf gekozen en gaandeweg ben ik me bewust geworden van mijn levenspad. Ik weet nu heel goed wat mijn rol hier op aarde is en welke lessen ik te leren heb. Ik heb een duidelijk beeld van mijn levenspad. Dankzij dat duidelijke toekomstbeeld ben ik in staat geweest mijn toekomst te veranderen. Ik heb stappen kunnen zetten in de richting van mijn gewenste toekomst, in plaats van doelloos blijven ronddolen in het donker. Dankzij het licht op mijn pad heb ik geluk en voldoening in het nu gecreëerd. Ik ben niet afhankelijk van de toekomst om ooit gelukkig te worden. Ik ben nu gelukkig!

 

Dat gun ik jou ook!

Een belangrijk onderdeel van mijn levensmissie is het inspireren van anderen om het beste uit zichzelf te halen. Ik ben ervan overtuigd dat hoe meer mensen gaan doen waarvoor ze geboren zijn, hoe mooier en lichter de wereld en het leven wordt. Niet alleen je eigen leven wordt er mooier en waardevoller van, door je eigen mooiste leven te leven inspireer je automatisch de mensen om je heen om hetzelfde te doen. Niemand heeft er iets aan als je blijft hangen in de ongelukkige situatie waarin je verkeerd. Vooral jijzelf niet. Ik wil met mijn verhaal anderen inspireren om óók het beste uit zichzelf te halen en het leven te creëren waarvoor je geboren bent. Om te worden wie je werkelijk bent en op jouw unieke manier een steentje bij te dragen aan de maatschappij en de wereld.

De verhalen van

mijn avonturiers

Met praktische metaforen en herkenbare voorbeelden schetste Anouk voor mij een pad dat ik weliswaar wel al bewandelde, maar ze zette het licht voor me aan.  

Anouk is pragmatisch en realistisch, ze begrijpt de wet van aantrekkingskracht en heeft mij doen (her)beseffen dat wat ik denk, werkelijkheid wordt. Gedachten zijn krachten en deze moeten niet onderschat worden. Waar je aandacht aan schenkt, groeit.

Verlicht je levenspad, (her)ontdek je initiele levensdoel! Het is eigenlijk net als een luchtballon, door je te ontdoen van overbodige ballast vlieg je hoger en zie je je bestemming.

Jordi

Lieve Anouk,
Allereerst wil ik je bedanken voor het bij elkaar brengen van deze groep en voor wat je ons gegeven hebt. Vanaf minuut 1 voelde het veilig, chill, open en vertrouwd. Voor mij is dit weer een stap verder in de richting wat ik kan, wat ik wil en hoe ik dat vervolgens kan kanaliseren om het op MIJN manier neer te gaan zetten. Ik ben heel blij en dankbaar dat jij daar onderdeel van bent geweest, omdat dit me nu al veel helderheid brengt. Mijn feedback is alleen maar positief, want ik zou niks aan de workshop veranderen zoals hij nu was. Er was geen druk, geen gevoel van tijd, ik heb gekregen wat je omschreef en wat ik wilde; die stip op de horizon. Daarnaast heb ik nog veel meer gekregen aan inzicht in mijzelf. Ik ken je nog niet lang, maar zo voelt het niet ? Ik vind daarom dat ik de workshop ‘echt Anouk’, kortom authentiek mag noemen, want zo kwam het op mij over. Je stond niet als een ‘sage on stage’ die de weg wees, maar juist als een mede puzzelaar in de griep die ons de puzzelstukjes van onze eigen puzzel helpt ontdekken. Nogmaals heel erg bedankt en ik hoop dat je nog veel meer mensen zo mag inspireren en aanwakkeren

Kevin

In juli heb ik bij Anouk de worskhop “verlicht je levenspad” gevolgd. Ik was totaal de weg kwijt. Ik kom uit een burn-out/depressie. Daarna volgde een scheiding van de man waarmee ik 14 jaar ben samen geweest. Tijdens mijn depressie heb ik mij heel vaak afgevraagd wat mijn levenspad was. Ik vond dat ik faalde als echtgenote maar zeker als moeder. Ik wilde altijd heel graag en vroeg moeder worden van minstens twee kinderen, kun je nagaan hoe je je voelt wanneer je totaal denkt te falen in het moederschap. Mede door de opdrachten van Anouk tijdens de workshop en het maken van een moodboard ben ik gaan beseffen dat ik het moederschap voor mezelf heel anders in moest gaan richten. Ik was veel te gefocust op het materialistische, de kinderen continu  maar moeten vermaken met leuke dingen. Ik ben nu veel meer mijn hart aan het volgen. Ik besef nu hoe waardevol de tijd met mijn drie dochters zijn. Dat ze veel meer hebben aan een moeder die naar ze luistert en oprechte aandacht geeft dan een moeder die iets voor ze koopt. Een moeder die zich in hen kan verplaatsen en begripvol is. Perfect ouderschap is er niet. Maar ik streef wel naar een relaxt ouderschap zonder gestresste moeder en met de ruimte voor de meiden om zichzelf te kunnen ontwikkelen. En dankzij de handvatten van Anouk ben ik mij daar nu op een positieve manier enorm in aan het ontwikkelen. De heftigheid van de scheiding waar ik in zit houdt nog een hoop geluk tegen. Maar dankzij de workshop en de deelnemers weet ik dat mij een fantastische toekomst te wachten staat met een mooie plek voor mij en mijn meiden.

Kirsten

Oh Anouk, je kan als geen ander mij aan denken zetten of durven te zeggen van wat ik nou daadwerkelijk wil. Nu ik weer een masterclass van je heb gevolgd (en samen met de vorige) beginnen de puzzelstukjes in elkaar te komen. Ik durf het en ik ga het doen: mijn eigen pad belopen. Ik ga de avontuur aan. En jij begeleidt daar zo goed in. Ik vond de eerste masterclass al geweldig, maar na deze beluisterd te hebben, snap ik er nog meer van (heel raar maar ik kan het gevoel niet echt verwoorden).

Alles was duidelijk. Het was leuk om ook jou naast de informatie die je gaf te zien.

De betekenis van mijn levensdoelgetal. Je zei in de vorige masterclass dat de puzzelstukjes op hun plek zouden vallen (en toen begreep ik het niet zo), nu (tijdens de masterclass van vandaag) benadrukte je het weer: hoe belangrijk je levensdoelgetal was. En nu pas valt bij mij het kwartje….de puzzelstukjes gaan in elkaar vallen. I get it! (geweldig gevoel)

Door het nu een 2de keer te horen (veel kwam ook al aan bod in je eerste masterclass die ik heb gevolgd) begin ik het een beetje te begrijpen en ik durf mij open te stellen en echt mij de vragen te stellen die je opnoemde. Dankjewel voor deze (weer) geweldige masterclass. Je helpt letterlijk om mijn ”third eye” te openen en je helpt me om mezelf weer te vinden en durven zijn (na jarenlang te hebben onderdrukt)

Annet

Let’s Get Started

Koffie?

Wil je meer weten over mij of mijn aanbod?

Plan een GRATIS (virtuele) koffiedate in!