fbpx

About Me

Hi! Ik ben Anouk

Schrijver, Spreker, Mentor & Inspirator

 

Ik ben in een jaar tijd getransformeerd van een slachtoffer van het leven naar kapitein van mijn eigen schip. Ik heb mijn stressvolle bestaan als moeder/vrouw/ambtenaar/ondernemer verruilt voor een vrij en creatief leven. En mijn allergrootste missie is om jou te helpen óók het leven te gaan creëren waarvoor je geboren bent.

Ik geloof dat iedereen hier op aarde is met een bepaald doel. Ik geloof dat we hier allemaal zijn om bepaalde lessen te leren en een bepaald doel te dienen. Ik geloof dat iedere ziel op aarde hier is om de wereld een mooiere, fijnere en veiligere plek te maken.

In ieder van ons zit een Held; Spreek hem aan en hij treedt naar buiten.

De vraag die mijn leven veranderde

Wat als je niets doet?

 

 

 

 

 Hoe zou je je over een half jaar voelen als je niets veranderd aan de situatie die je nu ongelukkig maakt? En over een jaar? Twee jaar? Vijf jaar?! NU is het moment om in actie te komen. Toen werd het me duidelijk. Dit móet veranderen. Ik kan en wil dit niet nog jaren volhouden. Daar ga ik echt aan onderdoor.

Mijn wil en gedrevenheid om te veranderen heeft ervoor gezorgd dat ik in relatief korte tijd ben getransformeerd. Ik ging mogelijkheden zien waar eerst alles onmogelijk leek. Er gingen deuren open waarvan ik niet wist dat ze bestonden. De weg werd letterlijk vrij gemaakt. Nu besef ik dat ik met mijn gedachten mijn eigen gevangenis heb gecreëerd en nu blijkt dat ik zelf al die tijd de enige was die de sleutel had. De enige die mij kon bevrijden uit mijn gevangenis was ikzelf.

Verlicht je levenspad

Ik heb moeilijke keuzes gemaakt. Ik heb doodenge keuzes gemaakt. Ik heb voor mezelf gekozen en gaandeweg ben ik me bewust geworden van mijn levenspad. Ik weet nu heel goed wat mijn rol hier op aarde is en welke lessen ik te leren heb. Ik heb een duidelijk beeld van mijn levenspad. Dankzij dat duidelijke toekomstbeeld ben ik in staat geweest mijn toekomst te veranderen. Ik heb stappen kunnen zetten in de richting van mijn gewenste toekomst, in plaats van doelloos blijven ronddolen in het donker. Dankzij het licht op mijn pad heb ik geluk en voldoening in het nu gecreëerd. Ik ben niet afhankelijk van de toekomst om ooit gelukkig te worden. Ik ben nu gelukkig!

 

Dat gun ik jou ook!

Een belangrijk onderdeel van mijn levensmissie is het inspireren van anderen om het beste uit zichzelf te halen. Ik ben ervan overtuigd dat hoe meer mensen gaan doen waarvoor ze geboren zijn, hoe mooier en lichter de wereld en het leven wordt. Niet alleen je eigen leven wordt er mooier en waardevoller van, door je eigen mooiste leven te leven inspireer je automatisch de mensen om je heen om hetzelfde te doen. Niemand heeft er iets aan als je blijft hangen in de ongelukkige situatie waarin je verkeerd. Vooral jijzelf niet. Ik wil met mijn verhaal anderen inspireren om óók het beste uit zichzelf te halen en het leven te creëren waarvoor je geboren bent. Om te worden wie je werkelijk bent en op jouw unieke manier een steentje bij te dragen aan de maatschappij en de wereld.

Let’s Get Started

Koffie?

Wil je meer weten over mij, het levensdoelsysteem of mijn aanbod? Of wil je me gewoon een beetje beter leren kennen? Laat je gegevens achter, dan plannen we een GRATIS (virtuele) koffiedate in!