fbpx

Back on track

Bootcamp

Ieder mens heeft een aangeboren behoefte aan zingeving en richting. Je bent hier om een bepaald doel te vervullen en bijbehorende lessen te leren. Je hebt je eigen levenspad  te bewandelen op weg naar jouw persoonlijke levensdoel.

Ziekte, onvrede, burn-out, depressie, ongelukken of anderen vormen van onheil zijn een duidelijk teken van je onderbewuste dat je van je pad af bent geraakt.

 

Hoog tijd om terug te keren naar je initiële levenspad

Let’s Go!

Back on Track Bootcamp

 

Deze zomer start de Back on track Bootcamp!

De bootcamp is een kort maar krachtig traject om jou vanuit je benarde positie terug te brengen naar je oorspronkelijke levenspad.

In maximaal zes weken tijd kom je los van de ongewenste situatie en ga je weer zelfverzekerd op het juiste pad verder. Je hebt helder waar je heen gaat en weet wat er voor nodig is om daar te komen.

Jouw persoonlijke levensdoels en de universele wetten geven je richting en houvast.

Het levensdoel systeem

 

Het geboortegetal geeft inzicht in ons levensdoel. De informatie die door het geboortegetal wordt onthuld, in combinatie met de toepassing van de universele wetten waarmee het geboortegetal verband houden, kan letterlijk levens veranderen. Het kennen van je levensdoel geeft richting. Het herkennen van je persoonlijke uitdagingen geeft houvast en kracht. Het begrijpen van je essentie verklaart wensen, verlangens en drijfveren. Het kennen van je geboortegetal helpt je om te worden wie je werkelijk bent. Het helpt je om je volledige potentieel te gaan benutten en je mooiste leven te gaan leven.

De Bootcamp

De Bootcamp is een kort programma gericht op verandering. Verandering kost tijd, wilskracht en discipline. Ondanks dat de bootcamp een kort programma is, is het geen quick fix. Je moet commited zijn om deze transformatie aan te gaan.

 

Het programma

 De Back on Track Bootcamp is geen vast programma, maar volledig afgestemd op jouw unieke situatie. Aan de hand van je behoeften en verlangens stel ik de inhoud van het programma samen, zodat jij precies krijgt wat je nodig hebt om je weg terug te vinden naar je levenspad.

Het programma ziet er in hoofdlijnen als volgt uit:

Start-up meeting

De start-up meeting is gericht op het in kaart brengen van je huidige situatie. Waar sta je eigenlijk? En waar zou je heen willen? Door middel van gerichte vragen en oefeningen brengen we je belangrijkste belemmerende overtuigingen in kaart.

Basiskennis Universele Wijsheid

Opdrachten, inzichten en informatie rondom de universele wijsheid die je gaat helpen “het leven” beter te begrijpen. Ik geef je praktische tips en tools om direct aan de slag te gaan met het verwerven van je eigen inzichten, het vinden van rust en om los te komen van de ongewenste situatie.

Inzicht in je levensdoel

Persoonlijke informatie, inzichten en wijsheden die betrekking hebben op gebeurtenissen in jouw leven. De reading geeft je inzicht in je persoonlijke talenten en drijfveren, maar ook in de obstakels op jouw levenspad. Aan de hand van deze informatie kunnen we een routeplan maken.

Praktisch en haalbaar plan

In een één op één inspiratiesessie vertalen we de lessen vanuit het levensdoelsysteem naar praktisch toepasbare tools en opdrachten. Wat heb je nodig om meer uit jezelf en uit je leven te halen? Hoe kunnen we bepaalde belemmerende overtuigingen overwinnen? We maken een praktisch en haalbaar plan.

Aanpassen en bijsturen

In ons wekelijks contactmoment bepalen we je vorderingen en sturen we waar nodig bij. Het gaat nu om het omzetten van kennis in actie. Tegen welke belemmeringen loop je aan en hoe kunnen we deze snel en effectief omzeilen? We passen waar nodig het plan aan en sturen bij. 

Eindsessie

Nu je weer beter in verbinding staat met jouw persoonlijke levensmissie kunnen we gaan kijken wat je volgende bestemming zou kunnen zijn en wat je nodig hebt om daar te komen. Hoe kunnen we bepaalde tools nog praktischer voor je maken?

Kom in actie!

Als er iets is dat in je leven móet veranderen, weet dan dat jij de enige bent die het kán veranderen. Met dit programma ben je verzekerd van de tools, wilskracht én discipline om kennis om te zetten in doelgerichte actie. 

Yes, I'm in!

Voor wie is het?

9

Voor mannen en vrouwen die niet écht gelukkig zijn en voelen dat er iets niet klopt in hun leven.

9

Voor mannen en vrouwen die het verlangen naar verandering echt voelen.

9

Voor mensen die het gevoel hebben doelloos rondjes te rennen in het leven en op zoek zijn naar een bepaalde bestemming.

9

Voor mensen die bereid zijn serieus aan de bak te gaan met hun mindset. Voor mensen die echt wíllen veranderen.

9

Voor mensen die op zoek zijn naar een leven met meer rust, plezier en voldoening.

9

Voor mensen die een leven willen leven dat écht de moeite waard is!

Wat levert het op?

9

Meer inzicht in onbewuste drijfveren en talenten

9

Een groter gevoel van regie; je hebt zélf de touwtjes in handen van je eigen leven

9

Inzicht in je levensmissie, je purpose; wat is het dat je hier te doen hebt in dit leven?

9

Inzicht in de obstakels op je levenspad; welke hindernissen heb je te overwinnen om jezelf te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf?

9

Een leven met meer rust en plezier in het hier en nu

9

Een gevoel van richting; je kunt voelen dat je onderweg bent naar een hoger doel

9

Je leeft met meer voldoening; je kunt voelen dat je van waarde bent

9

Je leeft een leven die de moeite waard is je bed voor uit te komen

9

Je werkt toe naar het leven waarvoor je geboren bent

Met praktische metaforen en herkenbare voorbeelden schetste Anouk voor mij een pad dat ik weliswaar wel al bewandelde, maar ze zette het licht voor me aan.  

Anouk is pragmatisch en realistisch, ze begrijpt de wet van aantrekkingskracht en heeft mij doen (her)beseffen dat wat ik denk, werkelijkheid wordt. Gedachten zijn krachten en deze moeten niet onderschat worden. Waar je aandacht aan schenkt, groeit.

Verlicht je levenspad, (her)ontdek je initiele levensdoel! Het is eigenlijk net als een luchtballon, door je te ontdoen van overbodige ballast vlieg je hoger en zie je je bestemming.

Jordi

Let’s do this!

Koffie?

Wil je eerst nog wat meer weten over mij, het levensdoelsysteem of mijn aanbod?

Of wil je me gewoon een beetje beter leren kennen?

Plan dan een GRATIS (virtuele) koffiedate in!